• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Congresului Anual LEBOSOL®: evenimentul care a reunit SPECIALIȘTII ÎN ROMÂNIA!

    agrointeligenta.ro -

    Lebosol® România a fost, în perioada 19-22 iunie 2018, gazda Congresului Anual Lebosol®, eveniment anual dedicat realizărilor pe care compania le atinge pe parcursul unui an. Evenimentul are loc prin rotație, în toate țările în care compania este prezentă prin filială proprie, iar anul acesta a avut loc într-un loc unic în Europa, Delta Dunării.

    La eveniment au participat echipele de ingineri agronomi ai Lebosol din 4 țări: Germania, România, Bulgaria și Rusia alături de echipele de top-management din fiecare țară.

    “Sunt deosebit de încântat că anul acesta, congresul nostru are loc într-o țară importantă atât pentru Lebosol® cât și pentru agricultura Europei, România. Fermierii din România merită tot ce este mai bun. De aceea, garantăm în orice clipă calitatea ireproșabilă a produselor pe care le introducem pe piața din România. Nu facem rabat de la calitate astfel că livrăm, oriunde în Europa, același produs pe care îl livrăm fermierilor germani. Suntem deosebit de încântați să aflăm atâtea lucruri noi despre specificul pieței agricole din România. Privim acest congres ca pe un schimb de experiență și ca pe o oportunitate de a afla cât mai multe situații în care produsele Lebosol® sunt valorificate. Ne bucurăm să aflăm că, în România, produsele Lebosol® aduc un plus de valoare tehnologiilor de cultură pe care fermierii români le aplică an de an”, a precizat Președintele Lebosol® Dünger GmbH, Rene Verdaasdonk, la finalul congresului.

    În cele două zile dedicate schimburilor de experiență, toți oaspeții străini au vizitat alături de echipa Lebosol din România o fermă reprezentativă în județul Tulcea. Este vorba despre ferma SC Transmeteorit SRL, din localitatea Sarichioi, iar prin amabilitatea administratorului Ivan Fedot, a fost un prilej ca oaspeții să se familiarizeze mai bine cu modul de acțiune al fermierului român. ”Modul de organizare al fermei, structura de culturi, faptul că în această afacere toți membrii familiei sunt implicați activ în fluxul zilnic de lucru, producțiile obținute și tehnologiile de cultură aplicate în această fermă le-au confirmat așteptările oaspeților Lebosol®. Aceștia au înțeles că România este o țară de bază pentru agricultura Europei și că fermierii din România sunt receptivi la noutăți”, se arată în comunicatul de presă al companiei.

    “Sunt încântat să fiu gazda unei asemenea vizite. Lucrez cu Lebosol încă de la începuturile acestei firme în România și îi mulțumesc lui Dănuț Stroe că mi-a fost alături în toți acești ani și că mi-a dat sfaturi dintre cele mai bune. Am observat o diferență substanțială a productivității în ferma noastră încă de la primele utilizări ale produselor Lebosol și de aceea am continuat negreșit să le folosesc”, a punctat Ivan Fedot, administrator al SC Transmeteorit SRL. Ferma Transmeteorit este client de bază al Lebosol® România, iar colaborarea frumoasă dintre cele două companii și-a pus amprenta asupra bunului mers al vizitei.

    “Organizarea Congresului Anual Lebosol® în România reprezintă o onoare pentru noi. Avem oportunitatea să le arătăm colegilor noștri din alte țări cât de importantă este România în circuitul agricol european. Ne-am dorit ca această întâlnire să fie un schimb de experiență în adevăratul sens al cuvântului. Prezentările din cadrul congresului au fost special concepute pentru a oferi potențiale soluții clienților noștri de pretutindeni. Tehnologiile de cultură sunt la fel în proporție de 85%, indiferent de țară, însă problemele pe care le preiau inginerii agronomi din fermele pe care le vizitează în toată Europa sunt diferite de la o țară la alta. De aceea, sesiunea noastră de prezentări s-a axat pe diversitate, pe nou și au fost orientate către nevoile fermierilor. Acum, privim spre viitor și suntem nerăbdători să aflăm când vom fi din nou gazda Congresului Anual Lebosol”, a spus Managerul General al Lebosol® România, Adrian Morgun.


    Te-ar mai putea interesa

    Șeful de la Agricultură – anunț în Parlament despre plata subvențiilor APIA Când se seamănă semințele de roșii Comuna cu 5.000 de vaci. Mic crescător: Dăm laptele la procesator, suntem departe de oraș

    Ultimele știri

    Fermierii se mobilizează pentru a-l ajuta pe Petre Țăroiu să-și recupereze combina luată de bancă Cod galben de vânt în 15 județe. Rafalele pot atinge 90 km/h România – primul loc în UE anul trecut la suprafața cultivată cu porumb și floarea-soarelui