• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • AGROCONCEPT, partener Field Academy 2018, prezintă în avanpremieră NOUA SERIE DE INOVAȚII NEW HOLLAND!

    agrointeligenta.ro -

    • România, gazdă în premieră pentru cel mai mare training European de combine New Holland • Gama CR Revelation Tier 5 cu sistem IntelliSense™ aduce automatizarea la un nivel superior • Noua combină CR7.80 face disponibilă tehnologia Twin Rotor în fermele de mici dimensiuni • Dispozitivul EVO NIR – analiza în timp real a nutrienților

    Field Academy este cel mai mare training internațional de combine New Holland. Este un eveniment organizat anual de CNHi în locații diferite, în ferme adevărate și în condiții reale de recoltare cu scopul de a pregăti forța de vânzări și after-sales, de a o aduce cît mai aproape de valorile New Holland și de așteptările clienților.

    ”Ediția din 2018 este prima organizată în Europa de Est și este o mare onoare pentru AgroConcept să facă parte dintr-un proiect de o asemenea anvergură. Este o confirmare a celor 3 ani de activitate, a efortului depus de întreaga echipă pentru a reprezenta cu success în România cele mai productive combine de pe piață, o marcă istorică, de Record Mondial”, se arată într-un comunicat de presă remis Agrointeligența-www.agrointel.ro de către Agroconcept. 

    Ferma LuxCom a Ambasadorului New Holland Gheorghe Țuțuianu devine astfel prima fermă din România care găzduiește un training de combine internațional, cu peste 400 de participanți și 35 de utilaje pe o durată de 30 de zile.

    ”Pentru AgroConcept, cu o echipă de 230 de persoane și în continuă creștere, programele de training sunt prioritare. Field Academy 2018 este astfel o nouă o oportunitate de pregătire, dar și un prilej de a prezenta în avanpremieră inovațiile New Holland atât celor din interiorul companiei cât și clienților invitați pentru o zi dedicată în luna iulie”, arată oficialii Agroconcept New Holland Agriculture.

    New Holland – CR Revelation, gama de Record Mondial ce aduce automatizarea la un nivel superior prin sistemul IntelliSense™

    CR Revelation este noua gamă de combine New Holland Tier 5. Gama include 7 modele cu puteri cuprinse între 415 CP și 700 CP.

    Combinele CR dețin deja două Recorduri Mondiale la recoltat de grîu și soia, iar prin adăugarea sistemului IntelliSense™, New Holland restabilește supremația mondială a celei mai mari capacități și a celei mai puternice combine de pe piață, cu un sistem reproiectat de gestionare a reziduurilor, un flux de cultură reglabil îmbunătățit si un upgrade al puterii.

    IntelliSense™ este un sistem gândit să răspundă uneia dintre cele mai mari provocări ale operatorului de combină: cum să obțină randament maxim și să reducă la minim pierderile și spargerea semințelor?

    IntelliSense™ verifică parametrii combinei în timpul recoltatului în funcție de obiectivele fermierului și reglează automat și constant sistemele deja existente: Cruise Control, IntelliCruise, OptiFan, DynamicFlow.

    Clienții care au participat la teste în Franța și Germania au declarat că sistemul i-a ajutat să obțină a creștere a performanței și a calității recoltei. Cu o interfață intuitivă, ușor de folosit, noul system aduce beneficii remarcabile pentru modul de lucru al operatorului și pentru eficiența productivității combinei.

    1. Creșterea capacității de recoltat:
    – 5-10% pentru un operator cu experiență medie
    – 15-20% pentru un operator fără experiență

    2. Mai puține reglaje:
    – IntelliSense™ poate face minim de 10 ori mai multe reglaje pe zi decât un operator, în mod automat

    3. Reduce pierderile:
    – Detectează și corectează automat încărcarea pe casa sitelor

    4. Calitate mai bună a semințelor:
    – Monitorizează permanent calitatea semințelor și adaptează automat setările dacă este necesar

    5. Crește confortul și încrederea operatorului:
    – Operatorul se poate concentra asupra heder-ului, alimentării și descărcării, în timp ce IntelliSense™ se ocupă de procesul de recoltat

    6. Reduce oboseala:
    – Păstrează productivitatea maximă pe parcursul întregii zile de recoltat

    CR7.80, cel mai nou model din gama CR Revelation

    Cu o putere maximă de 415 CP și un buncăr de cereale de 9.500 de litri, noua combină face disponibilă tehnologia TwinRotor și fermelor de mici dimensiuni și lărgește practic aria de adresabilitate a combinelor CR.

    CR7.80 are un rezervor de 750 de litri, dispune de un Motor Cursor 9 Tier 5, o capacitate de decărcare de 126l/min, retur pe o singură parte și rotori de 17 inch.

    Dispozitivul EVO NIR – analiza în timp real a nutrienților, atât pentru combine cât și pentru prese de balotat și mașini de recoltat furaje

    Noul dispozitiv face din CR Revelation prima combină capabilă să furnizeze o analiză completă a nutrienților semințelor in timp real. Dispozitivul analizează Umiditatea, Proteinele, Grăsimea, Amidonul cu o acuratețe desăvârșită. Calitatea și valorile lor sunt astfel accesate facil.

    Prin catrografierea valorilor nutriționale, cantitatea de fertilizant poate fi optimizata pe viitor, obținând producții mari cu costuri reduse.

    Fermierul va cunoaște coținutul complet al recoltei sale și va putea negocia un preț mai bună pe baza valorii nutriționale dovedite a recoltei.


    Te-ar mai putea interesa

    Când se seamănă semințele de roșii Comuna cu 5.000 de vaci. Mic crescător: Dăm laptele la procesator, suntem departe de oraș Vremea se schimbă brusc. Alertă meteo de ploi, vânt puternic și ninsori în 22 de județe

    Ultimele știri

    Rezultate solide pentru Agricover în 2023 și peste 10.000 de fermieri în portofoliu O dronă militară a căzut în zona fermei Filipoiu din Insula Mare a Brăilei – primele imagini Au apărut, în piață, primele roșii românești. Prețul lor – dublu față de cel al cărnii