Abonamente

Agrointeligența – SINGURA revistă gratuită pentru fermieri!

La doi ani de la lansarea sa pe piață, revista Agrointeligența a revoluționat mass-media din sectorul agricol românesc. În premieră, din aprilie 2015, tirajul de 10.000 de exemplare al revistei noastre este distribuit GRATUIT prin intermediul revistei Capital și, direct, către 6.000 de fermieri și profesioniști din agribusiness din întreaga țară.

Agrointeligența este prima revistă comercială gratuită pentru fermieri și specialiști din agribusiness, fiind trimisă acestora direct prin Poșta Română și parteneri. În total, în fiecare lună, 6.000 de profesioniști din agricultură primesc revista noastră acasă (sau la adresa de corespondență a fermei), fără nici un cost. Restul de circa 4.000 de exemplare ale tirajului lunar al revistei Agrointeligența sunt distribuite o dată pe lună, împreună cu săptămânalul Capital, la TOATE chioșcurile de ziare din țară. 

”Este un proiect la care s-a muncit mult pentru și care poziționează revista Agrointeligența și pe partenerii noștri mai aproape de fermieri. Pentru început, avem un tiraj lunar de 10.000 de exemplare, din care o parte sunt distribuite gratuit, cu întreg tirajul revistei Capital. Alte mii de reviste sunt trimise prin intermediul Poștei Române și prin intermediul partenerilor către fermierii din baza noastră de date, iar, în premieră, partenerii noștri de publicitate vor pot obține confimarea că revista ajunge în ferme, la profesioniștii implicați în agricultură. Agrointeligența devine, astfel, nu doar un proiect editorial unic – căci ne păstrăm profilul articolelor de calitate, cât și un instrument prin care fermierii află care sunt cele mai bune oferte ale companiilor de agribusiness”, declară Vlad Macovei, director general Agrointeligența și realizator al emisiunii ”Cultivat în România” de pe România TV.

 

Lansată la finele anului 2012, platforma Agrointeligența include revista Agrointeligența – cea mai influentă publicație de profil, cel mai citit site de agricultură – www.agrointeligenta.ro și emisiunea Agrointeligența LIVE – difuzată în direct pe pagina de Facebook Agrointeligenta.

”În acest moment, suntem cea mai relevantă sursă de informații pentru oamenii din agricultura românească. Cea mai influentă revistă de agribusiness, cel mai citit site de agricultură, singura emisiune de profil în mediul online, toate aceste mijloace de comunicare sunt puse la dispoziția fermierilor, mari sau mici, din această țară” – Vlad Macovei, director general Agrointeligența.

Dacă sunteți fermier sau profesionist în agribusiness și doriți să primiți revista gratuit, vă rugăm să ne dați mail la redactia@agrointel.ro în care să includeți următoarele:

-Nume și prenume

-Detalii minime despre activitatea pe care o desfășurați

-Datele de identificare ale societății sau PFA-ului

-Adresa de corespondență unde doriți să primiți revista

-Număr de telefon pentru un eventual contact

Agrointeligenta iunie 2015

Coperta 06/2015

4 Comentarii la Abonamente

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


ARIOSO