Ştiri agricole

FETIȚĂ DE DOI ANI, CĂLCATĂ DE TRACTOR. COPILA A MURIT!

O fetiță de doi ani a murit călcată de tractor într-o localitatea din județul Neamț. Copila a fost prinsă sub roata din spate a remorcii autotractorului angajat într-o depășire, într-un moment de neatenție al părinților. Polițiștii au aflat că tractoristul tracta o remorcă neînregistrată iar bărbatul are acum dosar penal.

Fetița din Neamț care a murit călcată de tractor se afla cu părinții săi pe marginea drumului, DN 155 B, în localitatea Urecheni. Tractoristul s-a angajat în depăşirea unui autoturism staţionat. Din primele informaţii, fetiţa de doi ani şi jumătate a ieşit în stradă prin spatele autoturismului staţionat şi ar fi intrat între tractor şi atelaj, fiind călcată cu roata din spate a remorcii, relatează stiri-neamt.ro.

”Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate”, a precizat Robert Costan, purtător de cuvînt al IPJ Neamţ.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu