• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • MUSTUL ROZE: Informații utile pentru OBȚINEREA VINULUI DE CASĂ!

    agrointeligenta.ro -

    Mustul ROZE este una dintre noutățile campaniei „Vin de casă din must de la Jidvei – 2018”. Anul acesta, compania Jidvei a decis ca alături de sortimentele deja cunoscute – Sauvignon Blanc și Fetească Regală cu Muscat Ottonel, să ofere celor care comandă must și posibilitatea de a opta pentru must ROZE.

    Mustul de la Jidvei se mai poate comanda până pe 1 septembrie, comenzile putând fi plasate atât online – prin formularul de pe site-ul www.mustdejidvei.ro, cât și direct, la telefon 0755.706.000 (număr cu tarif normal). Comanda minimă este de 100 de kilograme de must, iar pentru comenzile de peste 250 de kilograme se asigură transportul gratuit la adresa indicată la efectuarea comenzii. Anul acesta, campania ”Vin de casă din must de la Jidvei” se desfășoară în localitățile din județele: Alba, Sibiu, Mureș, Cluj, Brașov, Hunedoara, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Vâlcea, Harghita, Covasna, Prahova (până la Câmpina), Gorj, Dâmbovița, Neamț, București și Ilfov.

    Prețul mustului de la Jidvei este de 4,5 lei (TVA inclus) pentru oricare dintre sortimentele disponibile, iar plata se face numai la livrare (nu se percepe niciun avans), în baza unui bon fiscal sau a facturii fiscale.

    Referitor la mustul ROZE de la Jidvei, specialiștii companiei vin cu răspunsuri utile pentru cei care se gândesc ca în acest an să comande acest sortiment pentru a obține un vin de casă deosebit.

    Din ce soiuri de struguri este obținut mustul ROZE de la Jidvei?

    Pentru obținerea mustului ROZE de la Jidvei se folosesc struguri sănătoși și de o calitate deosebită din soiurile Pinot Noir, Cabernet Sauvignon și Shiraz.

    Ce concentrație de zahăr are mustul ROZE de la Jidvei?

    La fel ca și în cazul celorlalte sortimente de must, și la mustul ROZE, compania Jidvei asigură un nivel minim de 180 de grame de zahăr la kilogram. Acest nivel va conduce, la finalul procesului de vinificație, la obținerea unui vin cu 11-12 volume de alcool, un vin proaspăt, sănătos. Compania Jidvei nu recomandă adăugarea de zahăr în procesul de vinificație, dar dacă doriți să faceți acest lucru, sfatul nostru este de a nu se depăși un supliment de 200 de grame de zahăr la 10 litri de must.

    Ce fel de vin se obține din mustul ROZE de la Jidvei?

    Vinul obținut din mustul ROZE de la Jidvei va fi unul deosebit. Atenția de care se bucură soiurile de struguri din care se obține acest sortiment de must este aparte. Spre exemplu, în cazul strugurilor Pinot Noir, pentru a păstra și asigura aciditatea specifică soiului, recoltarea se face la primele ore ale dimineții, iar prelucrarea acestor struguri este prioritară.
    Mustul ROZE este un must din care se obțin vinuri pline, cu arome de fructe de pădure, vinuri lungi, totodată proaspete.

    Ce garanție am că mustul ROZE de la Jidvei este la fel de bun precum celelalte sortimente?

    La fel ca în cazul sortimentelor de must Sauvignon Blanc și Fetească Regală cu Muscat Ottonel, și mustul ROZE vine însoțit de un certificat de conformitate care atestă calitățile acestuia. Acest certificat este garanția pe care Jidvei o oferă cu privire la nivelul superior de calitate pe care se obligă să vi-l asigure la predarea cantității de must comandate.

    Dacă mustul este ROZE, se schimbă ceva în procesul de obținere a vinului de casă?

    Metoda de obținere a vinului de casă cu must de la Jidvei este aceeași, indiferent de sortimentul de must pe care l-ați comandat. La livrarea cantității comandate veți primi un set de instrucțiuni care să vă ajute să obțineți un vin de casă de calitate, iar în cazul în care întâmpinați probleme în procesul de vinificație, tehnologii Jidvei vă stau la dispoziție cu sfaturi și recomandări. Vă sfătuim să accesați și site-ul dedicat www.mustdejidvei.ro unde veți găsi articole utile despre procesul de obținere a vinului de casă din must de la Jidvei.


    Te-ar mai putea interesa

    Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri

    Ultimele știri

    MARSAT vine în sprijinul micilor fermieri care vor să își cumpere utilaje cu fonduri europene! Parlamentul European a votat simplificarea PAC cu flexibilitate pentru condițiile de mediu Stațiunea Dancu, ”pepinieră” de vaci campioane. Producția medie de lapte în ferma ”de stat”