Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2019

FERMIER FERICIT: ”Am primit DECIZIA DE PLATĂ! SPRIJINUL CUPLAT A CRESCUT CU 500 DE EURO!”

Agrointeligența – www.agrointel.ro este alături de fermieri când aceștia au probleme, astfel că atunci când primesc o veste bună, cititorii noștri ne contactează să ne-o împărtășească! De data aceasta, veștile bune sunt legate de subvențiile agricole plătite de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.

Elena Predescu din Oțelu Roșu, județul Caraș-Severin, ne-a sunat pentru a ne anunța că a primit decizia de plată pentru mult-așteptatul sprjin cuplat la legumele în sere și solarii, iar vestea și mai bună este, potrivit producătoarei, că plata pe hectar a fost majorată cu 500 de euro.

Sprijinul cuplat pentru legumele din sere și solarii este de circa 7.560 de euro pe hectar, ne-a comunicat Elena Predescu. Producătoarea a primit decizia de plată pe 25 septembrie și acum așteaptă să îi intre banii în cont: ”Față de cât s-a anunțat inițial cuantum pentru sprijinul cuplat la legumele din spații protejate, cuantumul achitat este mai mare cu circa 500 de euro pe hectar”.

Agrointeligența – www.agrointel.ro a luat legătura cu directorul general al APIA, Adrian Pintea. Acesta se află într-o delegație externă alături de ministrul Petre Daea și ne-a comunicat că, într-adevăr, așa cum au sesizat și fermierii, sprijinul cuplat a fost majorat. Astfel, cuantumul final pentru sprijinul cuplat la legumele în sere și solarii este de 7.562,9125 euro pe hectar.

Vă reamintim că, în exclusvitate pentru Agrointeligența, directorul APIA a anunțat duminică autorizarea la plată a sumelor pentru fermierii care au cultivat legume în sere și solarii și care beneficiază de sprijin cuplat pentru Campania 2017.

Notă: Agrointeligența este alături de dumneavoastră! Dacă întâmpinați o problemă sau dacă aveți o veste bună pe care vreți să ne-o împărtășiți, nu uitați că ne puteți suna la 0744.311.359 sau ne puteți scrie pe adresa redactia@agrointel.ro.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!