Ştiri agricoleViaţa la ţară

Ferma lui Arnaud Perrein, victima vandalismului

Arnaud Perrein fermier APPR
VEZI GALERIA | 5 POZE

Sopema, ferma administrată de fermierul Araud Perrein în județul Ialomița este victima vandalismului. Un semn de salut ridicat cu ajutorul unor baloți de paie a fost incendiat după ce, acum câteva luni, de pe baloți au fost furate prelatele incriptionate.

Imaginile cu ”oamenii din baloți” și actul de vandalism le puteți vedea în galeria video.

5 comentarii

  1. Definitia Plus valorii! Un cerc inchis al productiei agricole efectuat de un fermier. Semanta + furca + furculita. Productia recoltata trebuie trecuta prin gura animalului – procesare – vanzare – consumator. Daca intelegem acest fenomen cu totii o vom duce bine. A produce cereale + export = mare pacaleala. Plus valoarea este acolo unde se hraneste puicuta, godacul, joiana, mioara cu cereale (importate) si se tranforma trandafiri, omleta sau chefir.
    Gestul anti – de a distruge, intodeauna trebuie taxat de cine este in drept.

  2. Plus valoare crează și acei care cumpără o bucată de pământ și vor să facă ceva dar peste noapte dispare tot ceea ce au făcut din cauza unora care nu pot fi numiți oameni. Expresii de genul Las că are bani să facă sau de genul ce caută veneticul asta printre noi sunt des întâlnite în mediul rural. Până nu vor înțelege că orice bănuț care intră în comunitatea respectiva fie prin achiziționarea unui teren sau prin plata celor care ajuta Intrun fel pe acel om este un micro ajutor pentru comunitate nu se va realiza nimic! Majoritatea se caută că nu au de munca dar daca ai nevoie sa zicem de un simplu zilier prefera să stea în cârciumi și să bea pe caiet!

Scrie un comentariu


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!