Ştiri agricoleViaţa la ţară

SCANDALOS: HOȚI FILMAȚI CÂND FURAU MOTORINĂ DIN TRACTOARE! AUTORITĂȚILE NU FAC NIMIC!

Hoti prinsi la furat de motorina
VEZI GALERIA | 4 POZE

Mai mulți bărbați au fost surprinși de o cameră de luat vederi în timp ce furau combustibilul de la utilaje agricole. Aceștia au fost filmați exact în timp ce acționau.

Păgubitul, un fermier din localitatea Decebal, județul  Satu Mare, a fost cel care a postat pe pagina sa de Facebook imaginile din timpul furtului.

”Nemernici la furat de motorină! Sper ca poliția sa facă ceva de data asta ,fiind-că am ajuns la capătul răbdării. În Decebal și Sătmarel s-a ajuns ca oamenii să stea de pază noaptea. Au furat o pădure întreagă și nimic. Cică e prea mic prejudiciul. Hoții: Mădălin și compania – vă prind eu odatăăăă! V-o promit public”, este mesajul transmis de fermierul Florin Fania hoților.

Acesta susține că toată lumea știe cine sunt hoții, dar nimeni nu face nimic.

Știe tot satul cine fură de ani de zile de pe câmpuri chiar și din casele afate în curs de construire. Ba chiar au ras cu totul toată păduricea dintre Decebal și Sătmarel. La domnul Nicoară, de exemplu, i-au furat caprele. După ce tot dânsul le-a găsit, acum e pus în postura să plătească cheltuieli de judecată cică ”nu mai există prejudiciu”. Mie, alaltăieri seară, mi-au balotat băieții nouă baloți de lucernă, ieri dimineața, când au mers să-i aducă, au mai găsit doar trei. Pe bune, chiar nu se poate face nimic ??? Oare trebuie să recurgem la alte metode??? Că doar se știe de ani buni cine fură în Decebal și Sătmarel. Până și jandarmii îi cunosc foarte bine pe băieți”, mai spune păgubitul.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!