Creșterea animalelorŞtiri agricole

100 DE TONE DE LUCERNĂ au ajuns ÎN FERMA LUI DAN PETRESCU! Cine se află ÎN SPATELE GESTULUI DE SOLIDARITATE ÎNTRE FERMIERI!

Baloti de lucerna

Agrointeligența – www.agrointel.ro a stat de vorbă cu oierul Dan Petrescu pentru a afla ce vești mai are de la Poliție după incendiul care, în urmă cu două săptămâni, i-a fost pus intenționat în fermă. Din păcate însă, se pare că autoritățile din Argeș nu s-au dat peste cap pentru a afla cine a fost cel sau cei care i-au incendiat tot nutrețul crescătorului de animale.

“Nu am mai primit nicio veste de la poliție. Din ziua aia nu m-a mai chemat nimeni, decât atunci la comună acolo am dat o declarație și atât, atunci când a ars. După un an de zile probabil o să cheme ca să mă pună să semnez că dacă nu îi penalizează, dar nu o să fac niciodată lucrul ăsta că nu mă interesează pe mine lucrul ăsta”, a povestit Dan Petrescu.

Oierul argeșean a dezvăluit pentru Agrointeligența – www.agrointel.ro că la scurt timp după nenorocire a primit ajutor de la ministrul Petre Daea.

Domnul ministru a spus <<vreau să mă recompensez față de omul ăsta>>. Domnul ministru mi-a trimis într-adevăr niște lucernă. Mi-au trimis 100 de tone de lucernă, domnul ministru e conștient de ce s-a întâmplat. Când a făcut ședință cu cei de la cultura mare a făcut apel că are un om pentru care are o responsabilitate, adică el mi-a dat dreptate tot timpul la ce am făcut eu, la tot ceea ce am făcut. Omul ăsta mi-a dat dreptate mie tot timpul. Și i-am spus: Domn’ ministru, dacă am dreptate de ce nu mă ajutați? Și a spus așa: <<Domnu’ Petrescu din partea mea, ceea ce mi se cuvine mie, eu fac ce pot, dar la dumneavoastră acolo la Argeș nu mă bag, că nu e treaba mea>>”, ne-a declarat Dan Petrescu.

Oierul Dan Petrescu așteaptă ca poliția să găsească vinovații pentru incediul pus în erma sa

Pe 25 octombrie, oierul Dan Petrescu a rămas fără hrană pentru oi după ce peste 10.000 de baloți i-au ars în incendiul pus de o mâna criminală la ferma sa din Valea lui Enache, județul Argeș.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!