RECOMANDĂRIŞtiri agricole

SUSȚINE INFORMAREA ÎN AGRICULTURĂ! Nu te costă nimic! Iată cum ne poți ajuta!

Sustine Asociatia Agrointeligenta

Agrointeligența – www.agrointel.ro este un proiect media dedicat informării din agricultură, cu impact maxim pentru producătorii mari, medii sau mici din zona de cultură mare, horticultură sau creșterea animalelor dar și pentru companiile de agribusiness (inputuri, utilaje etc.). Toate articolele de pe site, toate clipurile video, toate campaniile noastre în sprijinul dumneavoastră sunt și vor rămâne gratuite pentru publicul nostru.

Nu te costă nimic să susții informarea agricolă!

Pentru aceasta, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră și puteți fi alături de noi fără să vă coste nimic. Dacă aveți o societate comercială, o parte din banii care vor ajunge la bugetul de stat sub formă de impozit pe profit pot fi direcționați către Asociația Agrointeligența, editorul site-ului agrointel.ro.

Așadar, potrivit Codului Fiscal dar și a întregii legislații în vigoare, dacă reprezentați o societate comercială, puteți direcționa 20% din impozitul pe profit către Asociația Agrointeligența sub formă de sponsorizare. Mare atenție, data limită până la care puteți face aceasta este 31 decembrie. Este foarte simplu, durează 10 minute, și ar mai fi timp.

Iată cum puteți susține informarea în agricultură fără niciun cost:

Descărcați modelul de contract de sponsorizare gata semnat și completat cu datele Asociației Agrointeligența. ClicK AICI pentru documentul în format PDF. 

Completați contractul cu datele companiei dumneavoastră.

Trimiteți contractul scanat/poză de calitate bună pe e-mail la oana.chira@agrointel.ro sau prin poștă la redacția noastră – Splaiul Unirii, nr. 168, Blocul T2, Nivelul 17, Sector 4, București. Puteți folosi și Wassup – 0744.311.359.

Pentru orice detalii suplimentare vă stăm la dispoziție la telefon 0744.311.359 sau la e-mail: oana.chira@agrointel.ro.

Vă mulțumim, Agrointeligența este alături de dumneavoastră!

Contract de sponsorizare Agrointeligenta poza
Click pe poza contractului pentru vizualizarea documentului

 

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!