Ştiri agricoleViaţa la ţară

Crăciunul în agricultură: Fermierii și-au decorat fermele de sărbătoare!

Ferme decorate de Craciun in Romania

Fermele din România s-au pregătit cum se cuvine de sărbătoarea Crăciunului. Cu tractoare decorate cu luminițe, cu brăduți și chiar decorațiuni inedite, agricultorii din țara noastră au dorit ca aceste zile festive să fie marcate și în exploatația lor agricolă. Imaginile cu fermele în straie de sărbătoare au început deja să fie postate pe internet, reușind să ”culeagă” zeci de aprecieri.

La ferma Sopema a lui Arnaud Perrein, pregătirile au început cu zile bune înainte de Crăciun. A fost vopsită și decorată o întreagă combină – cu tot cu heder! Iar celor care trec zilele acestea pe lângă exploatația din Mihail Kogălniceanu, județul Ialomița, doi omuleți realizați ingenios din butoaie vopsite le urează drum bun și ”Sărbători fericite” din partea echipei Sopema!

Alți fermieri au decorat utilajele cu luminițe. În cazul unui fermier din Mureș, un tractor U650 a fost ales să fie împodobit cu instalații luminoase.

Tractor u650 cu luminite de Craciun

În cazul altor ferme, cel mai frumos mod de a decora exploatația este prin achiziționarea de noi utilaje agricole. În județul Teleorman, la Refdan Com, ferma fraților Mihai și Dănuț Rezeanu, chiar înainte de Crăciun au fost livrate patru noi tractoare ce reprezintă cea mai valoroasă, dar și cea mai utilă decorațiune de Sărbătoare din aceste zile.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!