Creșterea animalelorŞtiri agricole

ANUNȚ IMPORTANT pentru TOȚI CRESCĂTORII DE ANIMALE!

Anunț important pentru toți crescătorii de animale din România. Ministerul Agriculturii a publicat pe site-ul instituției un proiect de act normativ de interes pentru fermieri.

Este vorba despre Proiectul de ORDONANȚĂ privind reorganizarea sistemului național de clasificare a carcaselor de bovine, porcine și ovine, precum și monitorizarea, controlul și raportarea preţurilor de piață a carcaselor și a animalelor vii.

Actul normativ elaborat la nivelul Ministerului Agriculturii se află în dezbatere publică pe site-ul MADR, iar fermierii și asociațiile de profil pot semnala autoritățile cu privire la eventuale modificări pe care le consideră necesare la proiect. Termenul pentru transmiterea observațiilor este de 10 zile de la publicare actului pe site-ul MADR.

Iată actul normativ propus de Ministerul Agriculturii – Proiectul de ORDONANȚĂ privind reorganizarea sistemului național de clasificare a carcaselor de bovine, porcine și ovine, precum și monitorizarea, controlul și raportarea preţurilor de piață a carcaselor și a animalelor vii (PDF)


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu