Ştiri agricoleViaţa la ţară

DUBLĂ TRAGEDIE pentru un proprietar de fermă din România

Incendiu violent izbucnit la un grajd de animale

Dublă tragedie pentru un crescător de animale din România! În aceeași zi, fermierul și-a pierdut o mare parte din efectivul de animale, iar incediul care i-a mistuit exploatația a fost fatal pentru mama sa, care a murit de inimă rea.

Mai multe animale au ars de vii într-un incendiu violent care a izbucnit în noaptea de joi spre vineri, 7 spre 8 februarie, la o fermă din județul Giurgiu. În timpul incendiului, mama proprietarului fermei care a văzut grozăvia ce s-a abătut asupra gospodăriei fiului a făcut stop cardio-respirator și a murit.

Dubla tragedie s-a produs în satul Tufa, comuna Mihăilești, Giurgiu. Pompierii s-au luptat toată noaptea cu flcările întrucât incendiul s-a manifestat prin ardere generalizată și mai multe animale au fost surprinse în interior, scrie mditv.ro.

În incendiu, au pierit 7 vaci, un cal și mai multe păsări. De asemenea, atât grajdul cât și peste 500 de baloți de paie, aflați în interior, au ars în întregime. Cei 18 pompieri care au intervenit la fața locului au reușit însă să salveze 10 vaci, doi porci și 30 de păsări.

Mama proprietarului, vizibil afectată de nenorocirea care se abătuse asupra gospodăriei fiului ei, a făcut stop cardio-respirator. Echipajul prezent la fața locului a început manavrele de resuscitare, însă în cele din urmă a fost declarat decesul femeii.

 

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!