Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2019

SUBVENȚII APIA: VESTE pentru CRESCĂTORII DE OVINE ȘI BOVINE!

Veste de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA)! Crescătorii de ovine și caprine, precum și cei care dețin efective de vaci de lapte sau de carne vor putea depune cererea unică pentru subvențiile agricole începând cu luna aprilie.

Potrivit APIA Iași, crescătorii de animale vor putea depune cererile unice de plată aferente campaniei 2019 începand cu luna aprilie, potrivit BZI.ro.

Toți fermierii care dețin animale în gospodarii au primit invitațiile cu data, locul, ora și documentele necesare cu care să se prezinte la APIA pentru depunerea cererii unice. Primii care vor depune actele, conform programărilor, sunt crescătorii de ovine și caprine.

Vă reamintim că cererea unică se depune anual, iar fără a o depune la APIA, împreună cu actele cerute, nu se pot lua subvenții agricole. Campania de depunere a demarat pe 1 martie cu fermierii ce au suprafețe sub 10 hectare, iar din 25 martie sunt programați agricultorii cu suprafețe mai mari. Termenul limită pentru depunerea cererii unice fără penalizări este 15 mai.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!