Ştiri agricole

Un lider PSD îi ia apărarea lui Petre Daea: “A făcut lucruri bune”

Un cunoscut lider PSD îi ia apărarea lui Petre Daea, nume vehiculat pe lista viitoarelor remanieri guvernamentale! Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, consideră că actualul ministru al Agriculturii ar trebui să rămână în Guvern pentru că a făcut lucruri bune.

Declarațiile făcute de Paul Stănescu despre Daea au venit în contextul în care liderul de la Olt a fost întrebat de jurnaliști dacă fratele său Alexandru Stănescu va intra în executiv, ca ministru al Agriculturii, după remanierea guvernului anunțată de Viorica Dăncilă.

Potrivit realitateadeolt.net, liderul PSD a declarat că nu trebuie schimbat un ministru bun: “Ministrul Daea a făcut lucruri bune şi nu cred că trebuie să schimbi un ministru bun. Doamna Dăncilă poată să schimbe, dar nu e problema mea asta”.

Ieri, după ce Agrointeligența – AGROINTEL.RO a lansat campania “Ministrul Agriculturii trebuie să fie Fermier!”, în presă s-a vehiculat numele unui posibil înlocuitor al lui Petre Daea. Este vorba despre Daniel Botănoiu, actual secretar de stat în ministerul Agriculturii.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!