• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Evenimentul unic în România pe care Bayer l-a organizat cu peste 2.000 de fermieri

    agrointeligenta.ro -

    Bayer AgroArena 2019 – un eveniment unic în agribusiness-ul românesc, un eveniment-etalon pe care și în acest an compania Bayer l-a  organizat și care a avut ca invitați peste 2.000 de fermieri din toate colțurile țării. Bayer a dovedit, astfel, din nou că este aproape de fermierii din România nu doar prin produsele și tehnologiile care asigură profitul agricultorilor, ci și prin evenimentele și prin consultanța din câmp, acolo unde se pot vedea efectele produselor Bayer.

    Urmăriți în video de mai jos ce spun fermierii despre colaborarea cu compania Bayer

    În 2019, au fost organizate 5 astfel de întâlniri în câmp, adevărate reuniuni grupate sub “umbrela” Bayer AgroArena, prima desfășurându-se la finalul lui mai, pe 28, la Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Caracal, în județul Olt. Agricultorii au putut participa acolo la 3 ateliere: cereale păioase, porumb și rapiță. “Ne dorim să arătăm performanța produselor de protecție a plantelor Bayer, dar și a hibrizilor Dekalb la porumb și rapiță, precum și beneficiile pe care aceste oferte sau tehnologii le aduc fermierilor din România, în condițiile pedoclimatice de la noi”, a declarat la evenimentul care a deschis seria Bayer AgroArena, Sorin Daraban, directorul de marketing al companiei Bayer.

    Caravana Bayer AgroArena s-a mutat apoi în vestul țării, unde au fost două opriri importante. Prima, în județul Timiș, la Comloșu Mic, acolo unde au fost prezente tot 3 ateliere, în care s-au prezentat toate tehnologiile Bayer, inclusiv partea de digitalizare, pe care compania pune mare accent. Erbicidarea la porumb a fost subiectul principal de discuție la Comloșu Mic, varianta Laudis fiind aplaudată de fermierii prezenți la eveniment. Câteva zile mai târziu, Marghita (Bihor) a fost gazda celui de-al treilea Bayer AgroArena. La platforma Vestagrar, fermierii au putut observa culturile de grâu, rapiță, floarea-soarelui și porumb, care s-au prezentat complet curate de buruieni cu ajutorul produselor Bayer.

    Aflați din video de mai jos ce produse din portofoliul Bayer sunt cele mai folosite de fermieri

    Al patrulea eveniment din cadrul ediției cu numărul 13 al Bayer AgroArena s-a desfășurat la Însurăței, în județul Brăila. A fost a șaptea întâlnire anuală din această locație, la care au participat fermieri din Brăila, Galați, Vrancea, Ialomița, Tulcea și Călărași. În ciuda secetei prelungite, cei care s-au ocupat de culturile de la Însurăței au făcut tratamentele potrivite și agricultorii au lăudat modul în care a arătat porumbul la acea dată. Prezentările de la atelierele de cereale și de rapiță au completat o zi excelentă pentru fermierii care au ales să participe la Bayer AgroArena. Laudis, Adengo, Capreno, Atlantis Flex și Aviator XPro au fost vedetele zilei.

    Urmăriți în video de mai jos ce spun specialiștii Bayer despre evenimentul unic alături de fermieri

    Bayer AgroArena 2019 s-a încheiat la Zăbala, în județul Covasna, o zonă în care cartoful este la putere. Dar nu doar această cultură a fost analizată și prezentată de specialiștii Bayer, ci și cele de cereale păioase, porumb și rapiță. “Am terminat cu succes editia a 13-a a Bayer AgroArena. În seria celor 5 evenimente din 2019 am reușit să ne întâlnim față în față cu peste 2.000 de fermieri. Suntem foarte mulțumiți de rezultat. Ce ne-am dorit și ne-am propus pentru Bayer AgroArena este un dialog și să demonstrăm că produsele Bayer, produsele de protecție a plantelor, semințele, serviciile și componentele digitale răspund nevoilor fermierilor din România”, a concluzionat Sorin Daraban.

    Într-un an dificil precum 2019, compania Bayer a venit și vine în continuare în sprijinul fermierilor. Prin organizarea Bayer AgroArena, un eveniment unic la acest moment în România prin amploarea, complexitatea, dar mai ales utilitatea lui, specialiștii companiei au reușit să ofere agricultorilor recomandările și schemele de tratament pentru soluționarea țintită a problemelor specifice din 2019. Iar rodul parteneriatului dintre Bayer și fermierii români se vede cel mai bine la recoltare: agricultorii care folosesc produsele Bayer sunt cei mai câștigați, cei mai profitabili, cei care reușesc să transforme provocările în oportunități!

    În final, vă invităm să urmăriți care sunt concluziile fermierilor din România care au participat la Bayer AgroArena 2019


    Te-ar mai putea interesa

    Lege nouă: Obligație pentru toți conducătorii de tractoare Vremea de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Meteorologii au anunțat prognoza meteo de sărbători Abatorul familiei Gagea exportă carne de oaie în 13 țări: ”Vrem să producem Nuggets de miel”

    Ultimele știri

    Raport EFSA: Carnea de pasăre și ouăle produse în România sunt sigure pentru consum! John Enoiu, Naturevo – La ce să fie atenți fermierii după valul de ploi și temperaturi scăzute Adrian Pintea, MADR, anunț despre plata subvențiilor APIA