• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Soluția digitală xarvio Digital Farming a câștigat premiul pentru inovație la “Ag in Motion Farm Expo”

    agrointeligenta.ro -

    Târgul canadian “Ag in Motion Farm Expo” a acordat distincția de top aplicației BASF xarvio Scouting la categoria Știința Plantelor și Solului. Aplicația xarvio Scouting identifică factorii de stres ai culturilor prin analiza instantanee a fotografiilor.

    Saskatoon, Canada – xarvio™ Digital Farming, soluția digitală pentru agricultură apartinând BASF, a câștigat premiul pentru Inovație în categoria Știința Plantelor și Solului în cadrul târgului Ag in Motion Farm Expo care a avut loc în luna iulie în Saskatoon, Saskatchewan.

    Aplicația xarvio Scouting folosește analiza instantanee a fotografiilor pentru a identifica și cartografia buruienile și riscurile de boală pe câmp, ajutându-i pe fermieri să identifice în mod eficient pericolele, astfel încât să poată gestiona mai bine culturile. Ea funcționează pe baza unor algoritmi avansați de machine learning, care își îmbunătățesc permanent precizia și funcționalitățile cu ajutorul Inteligenței Artificiale și a schimbului de date.

    xarvio Scouting îi ajută pe fermieri prin monitorizarea eficientă a culturilor în vederea gestionării bolilor, a buruienilor și a altor factori ce pot afecta frunzele, cu ajutorul camerei unui telefon mobil.

    ”Ag in Motion” este o expoziție agricolă desfășurată în aer liber timp de trei zile, care are loc în Saskatoon, Saskatchewan, având ca scop promovarea celor mai noi tehnologii și inovații în agricultură. Aflat la cea de-a cincea ediție, ”Ag in Motion” oferă demonstrații live pentru echipamente agricole, precum și exponate interactive pentru agribusiness.

    Aplicația xarvio face parte dintr-o suită de soluții digitale pentru agricultură, diponibile sub brandul xarvio Digital Farming Solutions. Suita xarvio include și aplicația xarvio Field Manager, care combină vizualizarea standard a zonelor de câmp cu trei caracteristici de ultimă oră: Field Monitor (monitorizarea culturii), Spray Timer (recomandarea privind aplicarea tratamentelor) și Zone Spray (aria de stropire), toate concepute pentru a oferi fermierilor și consultanților agricoli instrumente economice și durabile care să îmbunătățească producția agricolă, de exemplu prin identificarea automată a momentului și dozei optime de aplicare a fungicidelor.

    Despre xarvio™ Digital Farming Solutions

    Agricultura joacă un rol cheie în satisfacerea multor nevoi de bază ale umanității, precum hrana și energia. Pentru a sprijini fermierii în procesul decizional zilnic, divizia BASF Agricultural Solutions oferă sub brandul xarvio™ o suită de soluții digitale pentru agricultură, care permit optimizarea producției agricole, sporesc eficiența și ajută la gestionarea riscurilor. Dispunând de consultanță agronomică specifică zonei, la momentul potrivit, soluțiile digitale xarvio ajută fermierii din peste 100 de țări să gestioneze în mod eficient activitățile agricole, cu impact direct în creșterea producției agricole și a rezultatelor financiare în mod sustenabil, pe tot parcursul sezonului. Pentru mai multe informații, vizitați www.xarvio.com și urmăriți-ne pe facebook sau twitter.

    Despre divizia BASF Agricultural Solutions

    Cu o populație în continua creștere, lumea devine din ce în ce mai dependentă de capacitatea noastră de a dezvolta o agricultură durabilă și de a păstra un mediu sănătos. Colaborând cu fermieri, profesioniști în agricultură, experți în managementul dăunătorilor și cu alți specialiști, ne angajăm să contribuim la realizarea acestor obiective. De aceea, investim în cercetare și dezvoltare și într-un portofoliu complex, inclusiv de semințe și trăsături genetice, soluții chimice și biologice pentru protecția culturilor, gestionarea solului, sănătatea plantelor, controlul dăunătorilor și agricultură digitală. Cu echipe de experți în laboratoare, pe câmp, la birou și în unitățile de producție, conectăm gândirea inovatoare cu activitatea practică de zi cu zi, pentru a crea idei care funcționează în lumea reală – în beneficiul fermierilor, al societății și al planetei. În 2018, divizia a generat vânzări de 6,2 miliarde de euro.

    Pentru mai multe informații, vizitați www.agriculture.basf.com sau oricare dintre canalele noastre de social media.


    Te-ar mai putea interesa

    Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute

    Ultimele știri

    Ministrul Agriculturii din Ucraina a demisionat din cauza acuzațiilor de corupție Comerțul agroalimentar al UE – creștere pozitivă. Excedent comercial de 5 miliarde de euro Polițiștii au prins trei hoți de vaci. Animalele furate au fost returnate fermierului