Ştiri agricoleViaţa la ţară

Incendiu pus intenționat într-o gospodărie. Peste 2.500 de baloți de paie și 3 tone de cereale s-au făcut scrum

Foto: ISU Vrancea

Cazurile de incendii provocate în mod intenționat se înmulțesc de la zi la zi, iar de data aceasta necazul s-a abătut asupra unei familii din satul Dragosloveni, județul Vrancea. Peste 2.500 de baloți de lucernă, 3 tone de cereale, 10 porci și cherestea au fost făcute scrum după ce cineva a pus foc intenționat în gospodăria oamenilor.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au fost solicitați azi noapte, în jurul orei 22.00, să intervină pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie din satul Dragosloveni, comuna Dumbrăveni. La fața locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, informează ISU Vrancea.

Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și limitarea efectelor incendiului, care se manifesta pe o suprafață de aproximativ 300 mp, cuprinzând anexele. Focul amenința să se extindă la locuința din imediata vecinătate, însă eforturile salvatorilor au oprit propagarea focului. Incendiul a fost lichidat dimineață, în jurul orei 04:00.

Pagubele sunt destul de însemnate, în urma incendiului fiind făcute scrum anexele în suprafață de circa 300 mp și aproximativ 2500 baloți lucernă, 3 tone cereale, 20 m3 cherestea, aparate electrice, precum și 10 porcine.

Cauza incendiului conform precizărilor ISU Vrancea este folosirea intenționată a sursei de aprindere.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!