• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • TEMPO ULTRA: pulverizatorul montat de la Maschio Gaspardo! Cu TEMPO ULTRA avem grijă de culturile dumneavoastră cu o maximă acuratețe și productivitate!

  agrointeligenta.ro -

  Protejarea culturilor este o operație delicată și foarte importantă care permite obținerea celor mai bune producții la recoltare, gestionând corect buruienile, fungii și insectele. Pentru culturile intensive, Maschio Gaspardo prezintă noul pulverizator montat, de ultimă generație, Tempo Ultra Isotronic, care cumulează o mare productivitate funcțională, acuratețe și confortul utilizării independent de condițiile de sol. Un utilaj multi-scop cu caracteristici funcționale profesionale, acesta este perfect adecvat pentru societățile agricole păstrând costurile de întreținere limitate.

  Calitatea înaltă a distribuției este unul dintre factorii relevanți principali pentru asigurarea productivității, eficacității, protejând în același timp culturile și respectând mediu înconjurător: aceste aspecte îndeplinesc nevoile celor mai atenți profesioniști din domeniu. Tempo Ultra este disponibil în versiunea Isotronic: parametri funcționali sunt gestionați printr-un computer la bord cu protocol de comunicare ISOBUS. Utilajul poate fi conectat direct la terminalul ISOBUS sau alternativ la monitorul ISOBUS furnizat ca un accesoriu.

  Prin instalarea Aplicației Section Control, se poate efectua controlul automat al secțiunii, evitând astfel suprapunerea și dozarea excesivă care ar putea compromite germinarea culturilor tratate. Tempo Ultra Isotronic a fost realizat în totalitate de inginerii Gaspardo. Cadrul este integrat cu noul și captivantul design al rezervorului, îmbunătățind ergonomia generală și confortul utilizării.

  Disponibil cu rezervoare de la 1600 la 2000 litri, Tempo Ultra Isotronic se dovedește a fi versatil și eficient în timpul tratamentelor și datorită dimensiunilor sale reduse. Mai mult, design-ul rotunjit a rezervorului de polietilenă, fără puncte de stagnare, garantează robustețea și ușurința clătirii interne evitându-se depunerea de reziduuri ale produselor pesticide după faza de spălare. Cu sistemul automat de recirculare «Re.D», omogenitatea produsului care va fi distribuit este garantată și în timpul fazelor inițială și finală și în timpul întoarcerii la capăt.

  Forța Tempo Ultra Isotronic este posibilitatea de a alege între panoul de management hidraulic manual M-PANEL și sistemul electronic inovativ E-PANEL, care furnizează operatorului un înalt confort și eficiență în funcțiile de management:

  – Cicluri de curățare totală sau parțială a rezervorului;
  – Curățarea filtrului;
  – Agitare reglabilă în funcție de nivelul rezervorului principal sau după nevoile operatorului;
  – Încărcarea sau descărcarea automată parțială sau totală;
  -Gestionarea și monitorizarea parametrilor de funcționare și întreținere.

  Tempo Ultra Isotronic este disponibil cu lățimea de lucru de 21, 24, 27 și 28 metri. Datorită unui design precis în conformitate cu reglementările rutiere, cu brațul pliat în poziție de transport este unul dintre cele mai compacte de pe piață, lat de doar 2,40 m.

  Brațul de pulverizare ALA 400 este hidraulic cu geometrie variabilă. Secvența pentru deschidere și închidere a brațului stang și drept se face independent. Mai mult, noua suspensie tip pendul care absoarbe șocurile împreună cu sistemul anti-balans asigură calitatea distribuției pe plantă.

  Sistemul general minimizează vibrațiile și îmbunătățește performanțele și fiabilitatea utilajului. Un braț stabil și aliniat în timpul lucrului evită greșelile de pulverizare cauzate de vibrații.

  Un alt punct foarte al Tempo Ultra constă din posibilitatea de a gestiona controlul automat al secțiunii, folositor pentru a evita atât suprapunerea cât și supradozarea care ar putea periclita germinarea culturilor tratate. În plus, Tempo Ultra oferă controlul distribuției cu rată variabilă pentru a obține o protecție optimă a culturilor. Distanța brațului față de sol este menținută constantă și paralelă și în condiții deluroase, datorită unui sistem de ajustare optică.

  Mai multe detalii pe: https://www.maschio.com/catalog/product/tempo-ultra-ist/ro_RO


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  TOP 5 vicii ascunse ale tractoarelor și cum să le evitați Campania de Primăvară 2021 Deutsche Leasing pentru achiziția de echipamente agricole Proiect MAI: Tractoriștii, obligați să prezinte certificatul de înmatriculare/înregistrare

  Ultimele știri

  Orhidee mai frumoase cu o pastilă. Truc de la florărese Târgurile de animale – redeschise până la sfârșitul lunii mai APIA – activitate în week-end pentru subvențiile fermierilor