agrointel.ro
ForțaPAC
  • Știri
  • Video Forța PAC
  • Evenimente Forța PAC
  • Special: Forța PAC JUNIOR
  • Despre proiect
  • Am dus tinerilor veștile despre noua PAC și în Călărași. Prima oprire, la școala din comuna Vâlcelele

    Agrointeligența Agrointeligența -

    Caravana ”Forța PAC pentru Fermieri” a ajuns și în județul Călărași, un important județ agricol al Românie, unde prima oprire a noastră a fost în localitatea Vâlcelele. Aici am fost întâmpinați de doamna Melania Vulpoiu, directoarea Școlii ”Florența Albu” din localitate. Ne-am bucurat să vedem că afișele care anunțau venirea noastră erau frumos aranjate la panourile de la avizierul școlii.

    Ne-am grăbit să ne întâlnim cu cei circa 16 copii care ne așteptau în cea mai mare sală de clasă a Şcolii Gimnaziale „Florența Albu”, Vâlcelele- Județ Călărași . Elevii cu vârste cuprinse între 11-12 ani, erau nerăbdători să afle de la noi, care sunt veștile pe care le aducem.

    De cum am început să vorbim despre Politica Agricolă Comună, am simțit că le-am stârnit interesul. În localitatea Vâlcelele, o parte importantă din gospodării sunt implicate și în activitatea agricolă, mai ales în producția vegetală dar și în domenii conexe din sectorul agricol.

    Nu au lipsit nici întrebările. Elevii ne-au cerut să le spunem care sunt cele mai importante măsuri pe care Politica Agricolă Comună le va implementa în mediul rural.

    Din discuțiile cu copiii, am simțit că stăm în fața unor viitori fermieri. În timpul liber, elevii își ajută deja părinții la muncile din gospodărie.

    Am plecat cu sentimentul că vom reveni la Vâlcelele.

    Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

    CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

    Căutare în articole

    Te-ar mai putea interesa

    Caravana ”Forța PAC pentru fermieri” a ajuns la Grădiștea, unde tinerii ne-au primit cu mare interes Dragoș Vodă, încă o comună în care tinerii au aflat mai multe despre noua PAC La Ciocănești, tinerii speră ca noua PAC să sprijine agricultura cu multe greutăți din Bărăgan

    Ultimele știri

    Fonduri europene mai mari pentru tinerii crescători de animale prin noua PAC Ioan Gociman, Asociația Aberdeen Angus România: În noua PAC ne dorim să fie susținută atât rasa curată, cât și metisul! Cristina Guseth, Freem House România: ”Sunt trei tipuri mari de fraude cu fonduri europene: conflictul de interese, falsul în declarații și segmentarea achizițiilor publice”

    Abonare gratuită la știri