agrointel.ro
ForțaPAC
  • Știri
  • Video Forța PAC
  • Evenimente Forța PAC
  • Special: Forța PAC JUNIOR
  • Despre proiect
  • La Dumbrăvița, în Timiș, am întâlnit elevi pasionați de agricultură și de utilaje agricole

    Agrointeligența Agrointeligența -

    Caravana ”Forța PAC Junior” și-a continuat drumul în județul Timiș, în localitatea Dumbrăvița. Am ajuns în comună în cursul zilei de miercuri – 9 iunie, unde am fost întâmpinați de domnul Adrian Nicola, director în cadrul școlii gimnaziale din localitate.

    Am fost entuziasmați să vedem că afișele care anunțau venirea noastră erau frumos aranjate la panourile de la avizierul școlii.

    Ne-am bucurat să ne întâlnim cu cei circa 25 de copii care ne așteptau în clasele Școlii Gimnaziale Dumbrăvița. Elevii, cu vârste cuprinse între 12 și 13 ani, erau nerăbdători să afle de la noi care sunt noutățile în ceea ce i-ar putea privi în viitorul apropiat.

    De cum am început să vorbim despre Politica Agricolă Comună, elevii ne-au adresat întrebări privind posibilitățile care le au din punct de vedere al Politicii Agricole Comune în viitorul apropiat. Am fost surprinși în mod plăcut în momentul în care un elev, ne-a abordat deoarece își dorea să vadă cum arată un tractor performant, iar în zilele următoare, visul elevului a fost împlinit cu ajutorul unui fermier din zonă.

    În urma discuțiilor cu copiii, am plecat cu sentimentul că în localitatea Dumbrăvița, vom reveni cu siguranță.

    Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

    CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

    Căutare în articole

    Te-ar mai putea interesa

    Caravana pentru elevi cu informații despre noua PAC – la Peciu Nou, în Timiș! La Șag, în Timiș, tinerii au modele de fermieri pe care să le urmeze dacă vor urma o carieră în agricultură La Sînmihaiu Român, în județul Timiș, am găsit cea mai colorată școală din România!

    Ultimele știri

    Fonduri europene mai mari pentru tinerii crescători de animale prin noua PAC Ioan Gociman, Asociația Aberdeen Angus România: În noua PAC ne dorim să fie susținută atât rasa curată, cât și metisul! Cristina Guseth, Freem House România: ”Sunt trei tipuri mari de fraude cu fonduri europene: conflictul de interese, falsul în declarații și segmentarea achizițiilor publice”

    Abonare gratuită la știri