agrointel.ro
ForțaPAC
  • Știri
  • Video Forța PAC
  • Evenimente Forța PAC
  • Special: Forța PAC JUNIOR
  • Despre proiect
  • Fermele de familie au viitor la Gilău. Tinerii, interesați de sprijinul prin Politica Agricolă Comună

    Agrointeligența Agrointeligența -

    În localitatea clujeană Gilău, Caravana ”Forța PAC Junior” a poposit aproape de jumătatea lunii iunie, fiind întâmpinați cu căldură de doamna Director a Liceului Teoretic Gelu Voievod, Daniela Stănică.

    Ne-am bucurat să vedem că afișele care anunțau venirea noastră erau frumos aranjate la panourile de la avizierul școlii, iar elevii ne așteptau într-o spațioasă sală de clasă Liceului Teoretic Gelu Voievod.

    Elevii, cu vârste între 12-13 ani, erau nerăbdători să afle de la ”musafiri”, adică de la noi, care sunt veștile pe care le aducem.
    De cum am început să vorbim despre Politica Agricolă Comună, am simțit că le-am stârnit interesul. În localitatea Gilău, o parte importantă a elevilor sunt dedicați într-o oarecare măsură activităților agricole din propriile gospodării.

    Elevii ne-au cerut să le spunem ce sprijin vor primi fermele de familie.

    O altă rugăminte pe care am primit-o a fost să revenim și să trimitem vești despre cum evoluează lucrurile în privința deciziilor privind micile ferme, așa cum sunt cele din localitatea Gilău.

    Din discuțiile cu copiii, am simțit că stăm în fața unor viitori fermieri!

    Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

    CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

    Căutare în articole

    Te-ar mai putea interesa

    La Luna de Sus, în județul Cluj, elevii au vrut să afle noutăți despre Politica Agricolă Comună La Gârbău, în județul Cluj, o parte din elevi au aflat în premieră despre Politica Agricolă Comună Elevii din Căpușu Mare, județul Cluj, speră ca PAC să fie un sprijin pentru zootehnia din comuna lor

    Ultimele știri

    Fonduri europene mai mari pentru tinerii crescători de animale prin noua PAC Ioan Gociman, Asociația Aberdeen Angus România: În noua PAC ne dorim să fie susținută atât rasa curată, cât și metisul! Cristina Guseth, Freem House România: ”Sunt trei tipuri mari de fraude cu fonduri europene: conflictul de interese, falsul în declarații și segmentarea achizițiilor publice”

    Abonare gratuită la știri