Ştiri agricole

Ședință extraordinară a Comisiei pentru agricultură: Deputații dezbat Legea viei și vinului în Vrancea

În timp ce restul colegilor din Parlament se bucură de vacanță, membrii Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaților se află zilele acestea în județul Vrancea, locul unde astăzi va avea loc o ședință extraordinară a acestui for legislativ.

Deplasarea în teritoriu a parlamentarilor va aduce și o dezbatere elaborată a Legii viei și vinului împreună cu cei mai importanți producători din această parte a țării, precum și cu reprezentanții organizațiilor profesionale și ai Ministerului Agriculturii.

Vizita de lucru a deputaților a început de ieri, când delegația condusă de președintele comisiei, deputatul PNL Nini Săpunaru, s-a deplasat în localitatea Cotești, la podgoria Dyonisos Cotești, un important producător de vinuri din zona Vrancei.

Astăzi, Comisia pentru agricultură are pe agendă o ședință extraordinară la sediul Căminului Cultural Jariștea, prilej pentru discuții utile și dezbateri alături de reprezentanții industriei viticole din România.

Tot mâine, deputații vor vizita SC Vinex Jariștea și Hrubele de la Odobești, importante investiții reprezentative pentru producția românească de struguri și vin.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu