• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • O nouă ediție a evenimentelor în câmp Forța Fermierilor AGROSHOW, la start!

    agrointeligenta.ro -

    Asociația Forța Fermierilor anunță organizarea ediției a doua a celui mai de impact eveniment în câmp din România, Forța Fermierilor AGROSHOW, în parteneriat cu Fermele Agromad Crops și Grupul Agrointeligența-BTvideo.

    Platformele demonstrative atât pentru culturile de toamnă cât și pentru culturile de primăvară vor fi organizate în aceeași locație ca și în cazul primei ediții în cadrul exploatației agricole deținute de fermierul Ionuț Olteanu, la 20 de kilometri de București.

    „AGROSHOW merge mai departe, vrem să facem lucruri mari și frumoase și în 2023. Anul acesta am avut o grămadă de provocări, mai ales din cauza condițiilor meteo, în special a secetei. Cu toate acestea, am avut un eveniment reușit la finalul lunii mai, acum ne pregătim pentru momentul când vom recolta porumbul și floarea-soarelui. Pentru anul viitor, vom avea loturi mai mari, circa două hectare, pentru fiecare partener. Sunt convins că toți fermierii care vor participa la AGROSHOW vor avea ceva de câștigat. Iar companiile care vor fi implicate în platforma demonstrativă vor avea ocazia să interacționeze eficient cu participanții, atât cei prezenți fizic cât și cei care vor urmări evenimentele noastre în transmisiile video de pe Agrointeligența. Vă aștept, pe toți, cu mult drag alături de noi!”, a spus Ionuț Olteanu, proprietarul Agromad Crops.

    Seria de evenimente AGROSHOW vor beneficia de o expunere mediatică unică, completă și cu rezultate maxime.

    „Pe lângă conținutul video și scris pe care îl vom avea pe platformele media Agrointeligența, Forța Fermierilor AGROSHOW va avea expunere mediatică și în cadrul emisiunilor AgroStrategia și Fermierii României, de pe TVR1. Vom organiza totul ca la carte, așa cum i-am obișnuit pe partenerii noștri. Pentru membrii Asociației Forța Fermierilor, agricultori din toate regiunile și cu toate tipurile de fermă, vom construi, în cadrul AGROSHOW, cele mai importante conferințe în care să apropiem, în mod concret, rezolvarea problemelor cu care fermierii României se confruntă. Îi mulțumesc lui Ionuț Olteanu, lider al Asociației Forța Fermierilor, că a acceptat continuarea parteneriatului nostru. Vă aștept, alături de noi, la Forța Fermierilor AGROSHOW 2023” a spus Vlad Macovei, președintele Asociației Forța Fermierilor.

    Coordonarea tehnică a platformelor demonstrative AGROSHOW va fi realizată de către experții companiilor partenere, în strânsă colaborare cu specialiștii Agromad Crops, în coordonare cu Răzvan Coțianu, responsabilul de eveniment din partea Asociației Forța Fermierilor. Răzvan Coțianu este inginer, absolvent al Facultății de Horticultură din cadrul USAMV București, promoția 1999. Din anul 2010, este doctor în științe agronomice (profilul Agricultură – Agrochimie). De la finalizarea studiilor universitare și până în prezent a lucrat în învățământul superior, actualmente având gradul didactic de Șef de lucrări, fiind titularul disciplinei – Tehnologia culturii plantelor la Facultatea de Management Agroturistic din cadrul Universității Bioterra din București. Începând cu anul 2015 a colaborat la mai multe publicații de profil agricol. Din martie 2020 s-a alăturat Grupului Agrointeligența și Asociației Forța Fermierilor.


    Te-ar mai putea interesa

    ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar

    Ultimele știri

    UE intenţionează să îşi majoreze exporturile de alimente în China, în pofida tensiunilor comerciale Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Lista produselor agricole din Ucraina pentru care se pot introduce taxe vamale