• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Plante fără stres – ReGeNeRaRe cu succes

    agrointeligenta.ro -

    Pe segmentul inputurilor agricole, biostimulatorii încep să câștige o popularitate din ce în ce mai mare și să își găsească necesitatea în majoritatea fermelor care vor să facă performanță.

    În 2019, piața europeană a biostimulatorilor a depășit pragul de 507 milioane de dolari, potrivit unui studiu realizat de Dunham Trimmer – o companie lider de cercetare piață în domeniu.

    Rapoartele globale de pe piața biostimulatorilor arată că aceștia se vor bucura de o creștere fulminantă în anii următori, în special pe segmentul culturilor de câmp și în mod deosebit la cerealele păioase.

    NATUREVO, cu o experiență de peste 23 de ani în poziționarea și dezvoltarea produselor inovative pe piața din România, atrage atenția fermierilor către un produs care a răspuns excelent în condițiile de stres deosebit în care s-au aflat culturile în această vară.

    Kerafol este mai mult decât o simplă combinație de aminoacizi. Kerafol este produs care acționează sinergic cu majoritatea produselor de protecție a plantelor, fertilizanți și alți biostimulatori, și conține cei mai importanți aminoacizi pentru plante. Această combinație de substanțe organice, în concentrațiile prezente, este realizată pentru a-i conferi produsului Kerafol o versatilitate de neegalat, poziționându-l pe primele locuri în topul produselor pe baza de aminoacizi.

    Stresul plantelor este determinat de factori externi cum ar fi: arsurile solare, temperaturile ridicate sau scăzute, umiditatea, înghețul, atacul dăunătorilor, grindina, inundațiile, vânturile puternice și amplitudinile de temperatură extreme. Acești factori au efect negativ asupra metabolismului plantelor, cu impact direct asupra reducerii calității și cantității producției agricole.

    În condițiile anului 2022, Kerafol a crescut rezistența plantelor la stress, prelungind cu cel puțin 1 săptămâna viabilitatea plantelor. În actualele condiții climatice din țară noastră, aceste zile în plus au căpătat o importanță vitală și, implicit, o valoare economică majoră.

    De exemplu, arsurile solare sunt un fenomen din ce în ce mai întâlnit în agricultură, iar acestea afectează negativ producția agricolă. O aplicare preventivă cu produsul Kerafol, în doză de 1 l/ha va aduce beneficii considerabile fermierului.

    Momente cheie pentru aplicarea produsului KERAFOL

    Dacă ne referim la versatilitatea produsului și luăm în calcul culturile de cereale păioase și rapiță, menționăm câteva momente cheie de aplicare:

    – la tratamentul de stimulare a germinației semințelor – în doză de 1 l/tonă, împreună cu produsele Rootip Basic și ArgintEVO;
    – în toamnă, în cazul în care dorim să activăm creșterea plantelor sau dacă există factori de stres biotic sau abiotic;
    – în primăvară, împreună cu primul tratament pentru o reluare rapidă în vegetație;
    – odată cu tratamentul 3 pentru a preveni efectele negative cauzate de arsurile solare.

    De asemenea, produsul poate fi aplicat la majoritatea culturilor de câmp și horticole, în momentele de stres de orice fel sau pur și simplu atunci când se dorește activarea creșterii plantelor.

    Pentru culturi fără stres, apelați acum reprezentantul NATUREVO și profitați de oferta limitată pentru KERAFOL sau accesați https://www.naturevo.ro/solicită-oferta/

    Ing. Mihaela RADU – Director de Marketing NATUREVO


    Te-ar mai putea interesa

    Șeful de la Agricultură – anunț în Parlament despre plata subvențiilor APIA Subvenții APIA: Terenurile tăiate de la plata pe suprafață începând cu acest an Vremea se schimbă brusc. Alertă meteo de ploi, vânt puternic și ninsori în 22 de județe

    Ultimele știri

    România – primul loc în UE anul trecut la suprafața cultivată cu porumb și floarea-soarelui Rezultate solide pentru Agricover în 2023 și peste 10.000 de fermieri în portofoliu O dronă militară a căzut în zona fermei Filipoiu din Insula Mare a Brăilei – primele imagini