• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Plante fără stres – ReGeNeRaRe cu succes

  agrointeligenta.ro -

  Pe segmentul inputurilor agricole, biostimulatorii încep să câștige o popularitate din ce în ce mai mare și să își găsească necesitatea în majoritatea fermelor care vor să facă performanță.

  În 2019, piața europeană a biostimulatorilor a depășit pragul de 507 milioane de dolari, potrivit unui studiu realizat de Dunham Trimmer – o companie lider de cercetare piață în domeniu.

  Rapoartele globale de pe piața biostimulatorilor arată că aceștia se vor bucura de o creștere fulminantă în anii următori, în special pe segmentul culturilor de câmp și în mod deosebit la cerealele păioase.

  NATUREVO, cu o experiență de peste 23 de ani în poziționarea și dezvoltarea produselor inovative pe piața din România, atrage atenția fermierilor către un produs care a răspuns excelent în condițiile de stres deosebit în care s-au aflat culturile în această vară.

  Kerafol este mai mult decât o simplă combinație de aminoacizi. Kerafol este produs care acționează sinergic cu majoritatea produselor de protecție a plantelor, fertilizanți și alți biostimulatori, și conține cei mai importanți aminoacizi pentru plante. Această combinație de substanțe organice, în concentrațiile prezente, este realizată pentru a-i conferi produsului Kerafol o versatilitate de neegalat, poziționându-l pe primele locuri în topul produselor pe baza de aminoacizi.

  Stresul plantelor este determinat de factori externi cum ar fi: arsurile solare, temperaturile ridicate sau scăzute, umiditatea, înghețul, atacul dăunătorilor, grindina, inundațiile, vânturile puternice și amplitudinile de temperatură extreme. Acești factori au efect negativ asupra metabolismului plantelor, cu impact direct asupra reducerii calității și cantității producției agricole.

  În condițiile anului 2022, Kerafol a crescut rezistența plantelor la stress, prelungind cu cel puțin 1 săptămâna viabilitatea plantelor. În actualele condiții climatice din țară noastră, aceste zile în plus au căpătat o importanță vitală și, implicit, o valoare economică majoră.

  De exemplu, arsurile solare sunt un fenomen din ce în ce mai întâlnit în agricultură, iar acestea afectează negativ producția agricolă. O aplicare preventivă cu produsul Kerafol, în doză de 1 l/ha va aduce beneficii considerabile fermierului.

  Momente cheie pentru aplicarea produsului KERAFOL

  Dacă ne referim la versatilitatea produsului și luăm în calcul culturile de cereale păioase și rapiță, menționăm câteva momente cheie de aplicare:

  – la tratamentul de stimulare a germinației semințelor – în doză de 1 l/tonă, împreună cu produsele Rootip Basic și ArgintEVO;
  – în toamnă, în cazul în care dorim să activăm creșterea plantelor sau dacă există factori de stres biotic sau abiotic;
  – în primăvară, împreună cu primul tratament pentru o reluare rapidă în vegetație;
  – odată cu tratamentul 3 pentru a preveni efectele negative cauzate de arsurile solare.

  De asemenea, produsul poate fi aplicat la majoritatea culturilor de câmp și horticole, în momentele de stres de orice fel sau pur și simplu atunci când se dorește activarea creșterii plantelor.

  Pentru culturi fără stres, apelați acum reprezentantul NATUREVO și profitați de oferta limitată pentru KERAFOL sau accesați https://www.naturevo.ro/solicită-oferta/

  Ing. Mihaela RADU – Director de Marketing NATUREVO


  Te-ar mai putea interesa

  Nextcelerator, acceleratorul digital creat de Agricover, Microsoft și SeedBlink și-a desemnat câștigătorii Sacii cu semințe Fertillia sunt pregătiți pentru campania de primăvară Rețeta furajeră pentru vacile din fermele celui mai mare producător de lapte bio din România

  Ultimele știri

  Hibrizi de floarea-soarelui pentru campania de semănat 2023 Diferență de 100 de dolari/tonă la floarea-soarelui din Ucraina față de România și Bulgaria Programul Early Sales de la Agricover. Fermierii economisesc 20% din prețul inputurilor și pot achita la recoltă