• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Ministrul Petre Daea vine în mijlocul fermierilor joi, de la ora 10, la deschiderea târgului FFExpo 2022!

    Roxana Dobre -

    Ministrul Agricultulturii, Petre Daea, în mjlocul fermierilor la deschiderea oficială a târgului Forța Fermierilor Expo – FFExpo 2022, care are loc joi, 13 octombrie, de la ora 10:00.

    ”Ministrul Petre Daea va fi prezent joi, 13 octombrie 2022, începând cu ora 10.00, la Congresul fermierilor, eveniment organizat de Asociația Forța Fermierilor și Agrointeligența. Acesta se desfășoară la FFExpo 2022, CTPark Bucharest West, A1 –km 23, în localitatea Bolintin Deal (Giurgiu)”, a informat oficial biroul de presă al Ministerului Agriculturii.

    Fermierii participanți la târg vor putea afla direct de la ministrul Agriculturii, Petre Daea, cele mai noi informații legate de plata avansului pentru subvenții, despăgubirile acordate pentru secetă dar și alte programe pe derulate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR). Alături de cei mai importanți fermieri, la eveniment au fost invitați agricultori importanți din toate regiunile țării, iar în cadrul Congresului Fermierilor, aceștia vor lua cuvântul pentru a prezenta situația din fermele lor, precum și problemele cu care se confruntă.

    Fermierii vor afla noutățile momentului despre subvenții, direct de la șeful APIA

    La deschiderea oficială a târgului Forța Fermierilor Expo – FFExpo 2022 va participa și directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea. Fermierii vor putea afla de la acesta care este stadiul de pregătire a plăților în avans dar și bilanțul subvențiilor care au fost achitate prin agenție.

    ”Suntem pregătiți sa oferim fermierilor cele mai proaspete informații despre activitatea APIA. În cadrul târgului participă cu standuri producători de legume românești, de produse tradiționale și de artizanat, manifestarea urmând să găzduiască o serie de evenimente de interes pentru producătorii agricoli din întreaga țară. Astfel, programul de evenimente de la FFExpo va permite fermierilor să intre în dialog cu autoritățile, să propună public soluții la problemele din sector, să afle care sunt noutățile din partea companiilor care activează în agricultură și, foarte important, să socializeze. Pe tot parcursul evenimentului, cortul principal al târgului, amenajat pentru discuții, va fi deschis vizitatorilor. Vă așteptăm cu drag să participați la eveniment și să treceți pragul standului APIA!”, a anunțat agenția pe pagina dedicată de Facebook.

    APIA va participa la târgul Forța Fermierilor Expo – FFExpo 2022 cu stand propriu iar pe durata celor 3 zile care sunt dedicate evenimentului fermierii pot intra în dialog cu reprezentanții APIA de la care vor obține cele mai noi informații despre subvenții, și alte detalii utile.

    ”Am răspuns cu bucurie invitației adresate de Asociația Forța Fermierilor și, începând de mâine și până pe 15 octombrie 2022, vă invităm să vizitați standul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, găzduit de FFExpo 2022, primul târg de agricultură din România dedicat fermei de familie. Organizat de Agrointeligenta, Asociația „Forța Fermierilor”, Consiliul Județean Giurgiu, ca partener instituțional și CTPark România, care a pus la dispoziție locația, evenimentul se desfășoară lângă București, pe Autostrada A1, la kilometrul 23, ieșirea de la Bolintin-Deal, în fiecare zi, de joi până sâmbătă, inclusiv, în intervalul orar 9.30-17.30. Expozanții sunt, în primul rând, companii din agribusiness, astfel încât vizitatorii vor putea găsi la târg produse ce sunt dedicate activităților agricole: utilaje, semințe, îngrășăminte și servicii de consultanță în accesarea fondurilor europene”, a mai precizat APIA.

    Forța Fermierilor Expo – 3 zile de discuții, expoziții și evenimente de top

    Forța Fermierilor Expo se desfășoară de joi până sâmbătă, în perioada 13-15 octombrie, pe Autostrada A1 – București-Pitești, la kilometrul 23, ieșirea de la Bolintin-Deal. Locația exactă unde se desfășoară târgul dedicat fermei de familie este în parcul industrial CTPark Bucharest West.

    În cadrul târgului sunt prezente cele mai importante companii de agribusiness care furnizează produse și servicii dedicate fermei de familie: tractoare, utilaje agricole, îngrășăminte, fertilizatori, semințe cultura mare, semințe legume, pesticide, materiale legumicultură, consultanță pentru accesarea fondurilor europene, servicii de analiză sol și studii pedologice, digitalizare fermă, material săditor (bulbi, puieți). De asemenea, nu vor lipsi legumele românești și produsele tradiționale, dar și bucate delicioase preparate chiar la târg și care pot fi savurate în spațiul special amenajat.

    Program Târgul Forța Fermierilor Expo 2022 – joi, 13 octombrie

    9:00 – 10:00 Primirea invitaților
    10:00 – 11:00 Lansarea ediției speciale ”Viitorul Satului Românesc”
    11:00 – 14:00 Congresul Fermierilor 2022, ediția de toamnă
    14:40 Balul Fermierilor 2022 & Socializare

    Program Târgul Forța Fermierilor Expo 2022 – vineri, 14 octombrie

    10:00 – 14:00 Agrointeligența SUMMIT 2022 – Eveniment în care companiile de agribusiness vor prezenta fermierilor noutățile acestei toamne, precum și ofertele speciale și de interes pentru agricultori.

    Program Târgul Forța Fermierilor Expo 2022 – sâmbătă, 15 octombrie

    10:00 ZIUA ZOOTEHNIEI – Prezentări ale animalelor cu genetică premium prezente la expoziție – ovine, caprine, bovine.
    13:00 – Degustare produse din carne de vită din rasa Bălțată Românească tip Simmental (linia de carne).

    Vă așteptăm cu mic cu mare la primul târg de agricultură dedicat fermei de familie!


    Te-ar mai putea interesa

    ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață A apărut în supermarketuri carnea de miel adusă din Australia Vremea de schimbă radical. Șefa ANM anunță ploi și temperaturi cu minus

    Ultimele știri

    Raport EFSA: Carnea de pasăre și ouăle produse în România sunt sigure pentru consum! John Enoiu, Naturevo – La ce să fie atenți fermierii după valul de ploi și temperaturi scăzute Adrian Pintea, MADR, anunț despre plata subvențiilor APIA