• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Investiții pe termen lung cu Deutsche Leasing România. Descoperă oferta specială de finanțare pe 2023 pentru achiziția de echipamente agricole

    agrointeligenta.ro -

    Contextul actual al anului 2023 este unul marcat de instabilitate și incertitudine în întreaga lume, iar agricultura nu face excepție. Izbucnirea războiului din Ucraina și creșterea record a inflației au generat scumpiri semnificative în sectoarele industriale și cele esențiale, cu impact direct asupra fermierilor și afacerilor lor. Aceștia se confruntă în continuare cu temeri legate de fiabilitatea și profitabilitatea afacerilor lor, într-un mediu economic volatil.

    În această situație, obținerea finanțării necesare pentru achiziționarea echipamentelor agricole devine o provocare majoră pentru fermieri. Cu toate acestea, Deutsche Leasing România vine în întâmpinarea fermierilor cu o ofertă specială de finanțare pentru achiziția de echipamente agricole, oferindu-le oportunitatea de a-și planifica viitoarele investiții într-un mod avantajos, transparent și flexibil, fără comisioane sau costuri ascunse.

    Pentru a putea rămâne competitivi pe piață, fermierii români au nevoie de surse de finanțare adaptate nevoilor lor, care să le permită să achiziționeze într-un mod sustenabil echipamentele de care au nevoie. Astfel, fermierii pot beneficia de predictibilitate și de posibilitatea de a-și dezvolta afacerile, sporindu-și șansele de succes într-un context economic incert. Finanțarea de la Deutsche Leasing România pentru echipamente și utilaje agricole este o soluție potrivită, oferindu-le fermierilor rapiditate în accesarea finanțării și flexibilitate în gestionarea acesteia, elemente esențiale în orice domeniu de activitate.

    Un avantaj important al finanțării Deutsche Leasing România este că oferă fermierilor posibilitatea de a achiziționa echipamentele necesare fără a afecta fluxul de numerar al afacerii. Achiziționarea inițială a echipamentelor agricole poate fi extrem de costisitoare și poate pune presiune asupra capitalului de lucru al fermierilor. Prin intermediul soluțiilor de la Deutsche Leasing România, aceștia pot evita să investească sume mari de bani în echipamente, ceea ce le permite să-și gestioneze resursele financiare într-un mod mai eficient și să își direcționeze capitalul și în alte zone care să contribuie la creșterea productivității afacerii.

    Descoperă oferta specială 2023 pentru achiziția de echipamente agricole

    Pentru detalii suplimentare, scrieți-ne la inhousesales@dlro.ro (menționând județul din care sunteți) sau contactaţi dealerii autorizați de echipamente agricole, parteneri Deutsche Leasing România.

    Deutsche Leasing este una dintre cele mai puternice organizații financiare din lume

    Membră a grupului Sparkasse, una dintre cele mai puternice organizații financiare din lume, oferă soluții financiare flexibile și eficiente, fiind reprezentată de ~ 2.000 angajați în peste 20 ţări.

    De 15 ani în România, bazându-se pe vasta experiență locală și personalul dedicat, Deutsche Leasing asigură programe de finanțare personalizate și condiții financiare competitive, finanțând 100% achiziția de bunuri și asigurând lichiditățile pentru investițiile de capital.


    Te-ar mai putea interesa

    Subvenții APIA: Terenurile tăiate de la plata pe suprafață începând cu acest an Comuna cu 5.000 de vaci. Mic crescător: Dăm laptele la procesator, suntem departe de oraș Șeful de la Agricultură – anunț în Parlament despre plata subvențiilor APIA

    Ultimele știri

    România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii Situație fără precedent în SUA: Gripă aviară depistată la vaci de lapte