Bio şi organic

Cursuri acreditate de agricultură ecologică

Pentru cei care plănuiesc să pornească o afacere în agricultura ecologică, o firmă de training vine cu o serie de cursuri acreditate în care profesioniștii din domeniu dezvăluie care sunt pașii ce trebuie urmați pentru certificarea fermelor bio. 

Trainerii acestor cursuri acreditate sunt specialiști în domeniu, cu o experiență în susținerea și promovarea agriculturii ecologice, de la tehnici de aplicare a legislației în domeniu, până la certificare și gestionarea unei ferme propiu-zise: ing. Viorica Boboc-Președinte Asociația Bioavirom, prof. Maria Toader- prof. UASMV si Aurelia Căldăraru, consultant independent.

”În prima zi a cursului vei învăța principiile cultivării plantelor în sistem ecologic, rețete de fertilizatori și metode de recoltare. A doua zi vei continua cu creșterea animalelor în mod ecologic. În a treia zi îți sunt prezentate condițiile de certificare a fermelor ecologice, modul de etichetare al produselor ecologice, relația cu furnizorii și procedura de export. Sesiunea de formare se va încheia în a patra zi, cu o vizită la o fermă ecologică mixtă, unde cursanții vor beneficia de îndrumări și sfaturi de la un fermier ecologic cu experiență”, este invitația lansată pentru cei interesați de Liliana Uleia, coordonatorul acestui training, din cadrul Creative Business Management.

La finele cursurilor, în urma unui examen, toți participanții vor primi un certificat de absolvire pentru ocupația de “Operator în ferme ecologice mixte”, cod COR: 314205. Certificatul este emis de Autoritatea Națională pentru Calificări și recunoscut de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

Iată calendarul cursurilor acreditate de agricultură bio:

București: 31 ianuarie-3februarie

Suceava: 14-17 februarie

Constanța: 21-24 februarie

Cluj-Napoca: 7-10 martie

Timișoara: 21-24 martie

Taxa de înscriere la curs variază între 650 lei și 800 lei, în functie de modulul ales. Cursul este scutit de plata TVA, conform OU129/2000 republicată. Pentru înscrieri și detalii suplimentare,  putetți contacta organizatorii cursurilor la 0743.183.353 sau prin e-mail la adresa [email protected] 

 


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu