• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Agrointeligența devine SINGURA revistă gratuită pentru fermieri!

    agrointeligenta.ro -

    La doi ani de la lansarea sa pe piață, revista Agrointeligența revoluționează mass-media din sectorul agricol românesc. În premieră, tirajul de 10.000 de exemplare al revistei noastre va fi distribuit GRATUIT împreună cu FIECARE exemplar al săptămânalului Capital și, direct, către 6.000 de fermieri și profesioniști din agribusiness din întreaga țară.

    Agrointeligența devine astfel prima revistă comercială gratuită pentru fermieri și specialiști din agribusiness, fiind trimisă acestora direct prin Poșta Română și parteneri. În total, în fiecare lună, 6.000 de profesioniști din agricultură vor primi revista noastră acasă (sau la adresa de corespondență a fermei), fără nici un cost. Restul de 4.000 de exemplare ale tirajului lunar al revistei Agrointeligența vor fi distribuite o dată pe lună, la toate chioșcurile de ziare din țară, împreună cu săptămânalul Capital.

    ”Este un proiect la care s-a muncit mult pentru și care va poziționa revista Agrointeligența și pe partenerii noștri mai aproape de fermieri. Pentru început, vom avea un tiraj lunar de 10.000 de exemplare, din care o parte vor fi distribuite gratuit, cu întreg tirajul revistei Capital. Alte mii de reviste vor fi trimise prin intermediul Poștei Române și prin intermediul partenerilor către fermierii din baza noastră de date, iar, în premieră, partenerii noștri de publicitate vor putea obține confimarea că revista ajunge în ferme, la profesioniștii implicați în agricultură. Agrointeligența devine, astfel, nu doar un proiect editorial unic – căci ne vom păstra profilul articolelor de calitate, cât și un instrument prin care fermierii vor afla care sunt cele mai bune oferte ale companiilor de agribusiness”, declară Vlad Macovei, director general Agrointeligența și realizator al emisiunii ”Cultivat în România” de pe România TV.

    Persoanele care doresc să primească acasă revista Agrointeligența, dar nu figurează în baza de date a redacției, au posibilitatea abonării prin intermediul Poștei Române, prețul unui abonament valabil pentru 12 luni fiind de doar 30 de lei (adică 2,5 lei/lună reprezentând cheltuielile logistice pentru  expedierea publicației la adresa de corespondență).

    La chioșcuri de luni, 6 aprilie

    Ediția de aprilie a revistei Agrointeligența va putea fi găsită la TOATE chioșcurile de ziare din 6 aprilie, fiind comercializată GRATUIT cu săptămânalul Capital.

    Numărul curent vine cu numeroase știri din agricultură, dar mai ales cu materiale exclusive între care un articol amplu cu recomandările Timac Agro România pentru fertilizarea culturilor, sfaturi pentru cei care vor să înființeze o microfermă de găini ouătoare sau cum se alege folia pentru solarul din grădină. De neratat sunt și povestea unei familii din Timiș care și-a crescut ferma de la 200 de hectare la 10.000 de hectare în ultimii 9 ani, povestea singurului producător de mici atestați ca produs tradițional în România, dar și care este povestea unuia dintre apicultorii ce obțin, an de an, cea mai bună miere.

    Lansată la finele anului 2012, platforma Agrointeligența include revista Agrointeligența – cea mai influentă publicație de profil, cel mai citit site de agricultură – www.agrointeligenta.ro și emisiunea Cultivat în România, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 11.10, pe România TVA.

    ”În acest moment, suntem cea mai relevantă sursă de informații pentru oamenii din agricultura românească. Cea mai influentă revistă de agribusiness, cel mai citit site de agricultură, singura emisiune de profil la televiziunile comerciale, toate aceste mijloace de comunicare sunt puse la dispoziția fermierilor, mari sau mici, din această țară” – Vlad Macovei, director general Agrointeligența și realizator al emisiunii ”Cultivat în România” (RTV).



     


    Te-ar mai putea interesa

    Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ

    Ultimele știri

    Comerțul agroalimentar al UE – creștere pozitivă. Excedent comercial de 5 miliarde de euro Polițiștii au prins trei hoți de vaci. Animalele furate au fost returnate fermierului Subvenții APIA 2024. Terenurile care primesc bani la hectar și cele care sunt scoase de la plată