• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • DES Cazane – compania care a reușit să ofere soluția optimă pentru producția de țuică: calitate artizanală în orice cantitate

    agrointeligenta.ro -

    Producția de țuică este, poate, cea mai bănoasă soluție pentru de a da valoare fructelor din livadă, mai ales a celor care fie au fost culese prea târziu, fie nu se încadrează în dimensiunile ”standard” cerute în marile magazine sau în piață.

    Pentru acei români care își produc singuri țuica artizanală – pentru autoconsum sau pentru comercializare, o firmă de la noi oferă cele mai bune cazane de țuică la prețurile cele mai convenabile. Este vorba despre DES Cazane, ale căror ”minunății” – deși intrate pe piață doar de anul acesta, sunt deja prezente în gospodării sau fabrici mici sau mijlocii de tărie localizate în toată țara.

    ”Dispunem de stoc permanent și clienții pot achiziționa produsele noastre cât prin intermediul magazinului web – unde pot comanda direct produsele sau prin intermediul rețelei noastre de dealeri autorizați care este în dezvoltare permanentă. DES este marcă comercială înregistrată, iar scopul nostru este să devenim leader de piață în România până la sfârșitul anului curent”, au declarat reprezentanții companiei pentru Agrointeligența.

    Certificat și atestat de calitate

    Cel mai mare avantaj pe care îl au cei care cumpără de la DES Cazane este faptul că vor putea produce țuică artizanală în orice cantitate, păstrând calitatea și gustul de odinioară.

    Cum oferta companiei este foarte variată, fiecare client își poate alege capacitatea cazanului care i se potrivește. Mai mult, cazanele vin cu ceva ce alți producători nu oferă: standarde de calitate. ”Am reușit să adaptăm un produs de artizanat producției industriale conformat cu ISO standardele de calitate.. Dispunem de personal calificat și atestat, la fel dispunem și de certificate pentru calitatea materialelor care folosite la fabricarea produselor noastre”, explică importatorul care distribuie aceleași cazane și în Serbia, țară care, la fel ca noi, are o veche tradiție în producția de țuică.

    cazan din cupru pentru tuica de casa

    Cuprul cel mai curat

    La cazanele DES, toate piesele care intră în contact cu masa fermentată de fructe și vaporii alcoolici sunt produse exclusiv din cel mai bun cupru alimentar cu puritate 99,9%. ”Se știe despre cupru că este conductor de căldură foarte bun, rezistent la efectul acizilor organici și are un efect foarte pozitiv la gustul și mirosul distilatului, dovedit mai bine decât oricare alt metal (aluminiu, oțel inoxidabil, etc.). Din acest motiv destilatele (tuica, pălinca) fabricate în destilatoare din cupru au un miros și gust mai curat”, explică prezentantții DES Cazane importanța folosirii cuprului de cea mai bună calitate la fabricarea cazanelor lor.

    Se instalează ușor, în 5 minute

    Un alt aspect care îți atrage imediat atenția este designul produselor DES care, deși respectă întocmai tradiția, ilustrează vârful tehnologiei de producție a tăriilor artizanale. ”Produsele sunt practice și vin în setul complet care poate fi instalat și pus în funcțiune în timp de 5 minute. La fel, setul este portabil și poate fi ușor transportat și manipulat”, spun cei de la DES Cazane.

    Preț avantajos pentru cea mai bună calitate

    Principala diferență dintre un cazan DES și alte produse similare din piață este raportul mult mai bun între preț și calitate. ”Produsele noastre sunt testate și vin cu certificate de garanție și au un ciclu de viață estimate la 25-30 de ani. Gama produselor noastre cuprinde modele de capacități diferite, pentru toate nevoile, la fel produsele pot veni în varianta standardizată sau la comenzi special, modificate în funcție de dorințele clientului”, mai spun specialiștii DES Cazane.

    Cazan din cupru pret bun

    65 de ani de experiență

    Povestea DES începe încă din anii 1949, în momentul în care a moștenit și a continuat tradiția producției cazanelor care datează înca din anii treizeci ai secolului trecut, moștenind experiența, uneltele și documentația de la domnii Rem-Bartok, care figurau ca producători renumiți de aparate pentru distilarea băuturilor alcoolice. „Esența afaceri nu s-a schimbat niciodată, iar ea presupune nu numai fabricarea produselor calitative ci și creearea valorii pentru clienți noștrii. În viziunea noastră, fără un produs de calitate maxima nu se poate atinge decât un succes temporar. Noi existăm, avansăm și ne perfecționăm deja de peste 65 de ani”, au declarat pentru Agrointeligența reprezentanții DES Cazane.

    DES Subotița, sub această denumire există din 1961 iar din anul 2007, DES Subotița se găsește în cadrul LION GROUP Serbia.

    DES este astăzi este o companie multinațională, cu o prezență serioasă cât în Serbia la fel ca și pe toate piețele din împrejurime prin intermediul reprezentanțelor noastre directe sau dealerilor autorizați. Produsele noastre se vând în baza comezilor speciale chiar și în îndepărtatele America și Australia dar și în Germania, Austria, Polonia, Ucraina, Grecia. DES Subotița este cea mai mare companie de acest tip din întreaga regiune.

    Pentru a consulta oferta completă de cazane de țuică, accesați www.des-cazane.ro

    Pălinca și țuica sunt băuture alcoolice tari care se obțin prin distilarea fructelor. În România, aceste licori sunt profund înrădăcinate în tradiția naționașă, strâns legate de multe obiceiuri locale. Astfel, țuica este, dintotodeauna, parte integrată a vieții și a istoriei românilor. Fie că este vorba despre sărbătorirea nașterii, de întâmpinarea nuntașilor, de urările de bun venit sau chiar de pomana pentru sufletul morților, de la cele mai importante evenimente din viața românilor nu poate lipsi tradiționala țuică. Am putea spune chiar că nu există gospodărie la țară care nu aibă propriul său cazan pentru distilarea țuicii, fiecare producător – mai mare sau mai mic, susținând că tăria sa e cea mai bună. Mai mult, momentul în care este produsă țuica a fost dintotdeauna un eveniment social special, prilej ca vecinii și prietenii să se adune în jurul cazanului pentru a depăna întâmplări sau povești, purtând mai departe, din generație în generație, experiența de viață, memoria colectivă a locului.



     


    Te-ar mai putea interesa

    ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute Vremea de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Meteorologii au anunțat prognoza meteo de sărbători

    Ultimele știri

    Fonduri europene pentru achiziția de utilaje – AFIR a publicat a doua versiune a Ghidului Polonia: Fermierii – subvenție de 250 euro/ha pentru grâul vândut până pe 10 martie Fermele și cooperativele pot accesa un nou ajutor pentru gunoiul de grajd