• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Ştiri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Federico Bellotto, business director New Holland European Importers: Ce văd în România mă face să fiu optimist pentru 2013

    agrointeligenta.ro -

    Deşi cunoaşte de puţină vreme România, Federico Bellotto, business director New Holland European Importers, este convins ca ţara noastră oferă oportunităţi vaste de dezvoltare.

    Iată ce a declarat oficialul New Holland într-un interviu pentru Agrointel.ro:

    Am început să vizitez România în aprilie 2011, când am fost numit business director pentru Importatorii din Europa. Prima mea vizită în România a fost plină de emoţie, care cu timpul a devenit şi mai puternică.
    Țara oferă oportunităţi vaste de dezvoltare; am întâlnit mulţi oameni dedicaţi, plini de entuziasm şi deschişi către tehnologii de ultimă oră – exact ceea ce marca noastră New Holland ţinteşte şi reprezintă.

    În timpul deselor mele vizite la importatorul nostru din România VA Intertrading Akiengeselschaft şi la filiala sa locală NHR Agropartners SRL (NHR) am avut şansa de a cunoaşte toate tipurile de fermieri, de la cei mici sau mijlocii la cei cu ferme de mari dimensiuni – toţi având în comun acelaşi lucru: pasiunea. Aceasta corespunde perfect filosofiei noastre.

    Marca noastră este dedicată Agriculturii; inginerii noştri sunt plini de pasiune şi motivare, preocupaţi să ducă agricultura spre nivelul superior şi îmi face plăcere să văd că dumneavoastră, ca partenerii noştri care aplicaţi ultima tehnologie New Holland în ferma dvs, împărtăşiţi acelaşi spirit şi viziune. Sloganul nostru “să dăm forma lumii” nu a fost niciodată mai adevărat ca în aceste zile. Tehnologia SCR Ecoblue pentru satisfacerea standardelor Tier 4 privind emisiile este un reper în istoria de 118 ani a New Holland.

    Încă de la început, am fost hotărâţi să oferim soluţii care să îmbunătăţească eficienţa şi productivitatea fermei, folosind tehnologii accesibile. Împreună cu partenerul nostru din România – SC NHR Agropartners SRL – oferim servicii complete în agricultură. Am vizitat toate filialele partenerului nostru NHR în ultimii doi ani şi văd cu plăcere că modul lor de lucru în România corespunde filosofiei noastre şi reprezintă bine marca noastră.

    Noi oferim toată gama de tractoare agricole şi speciale pentru vii şi livezi (de la 20 la peste 600
    CP); cele mai vândute combine convenţionale TC5000, combinele medii CX5000/6000 ca şi combinele mari CX8000 sunt oferite cu mult succes fermierilor români. Seria CR care a bătut recordul mondial la recoltat cereale şi care foloseşte tehnologia unică cu două rotoare axiale şi-a găsit şi ea adepţi printre fermierii români şi tinde să devină modelul cel mai bine vândut dintre combinele din gama de top.

    Din ceea ce am putut observa până acum, fermierii români au o loialitate puternică faţă de marca noastră şi nu vă pot fi destul de recunoscător dumneavoastră, celor care ne faceţi să creştem ca număr de la an la an.

    Vorbind despre marca noastră sunt conştient că imaginea noastră este la fel de puternică precum oamenii din spatele ei. Am făcut o alegere bună în 2001 când am numit NHR Agropartners SRL singurul nostru importator pentru New Holland Agriculture în România.

    Sunt mândru să spun că suntem printre puţinii producători care au acelaşi importator în România încă de la început, arătând continuitate şi încredere. SC NHR Agropartners a crescut de la 7 salariaţi în 2001, când am început colaborarea, la aproape 180 în 2013. Îi cunosc pe mulţi dintre ei, am întâlnit o echipă dedicată şi implicată, sunt tineri, profesionişti, sunt ca şi dvs, fermierii noştri, care ne provoacă zi
    de zi şi care au aşteptări tot mai mari de la noi.

    În timpul carierei mele, am văzut multe companii care au venit pe pieţe în creştere, ca România să facă afaceri rapide, dar nu am văzut multe ca NHR care este pe piaţă de la început, construind o afacere de la zero, care a crescut constant şi s-a adaptat la nevoile noastre ca New Holland şi ale dvs. ca fermieri. Ceea ce face New Holland, împreună cu NHR Agropartners, în România este construirea unei reţele pentru dvs, creând accesul la ultima tehnologie şi la produse de actualitate pe care nu le puteţi obţine decât de la importatori autorizaţi cum este NHR.

    Privesc înainte cu încredere către un viitor strălucit al New Holland în România şi vă asigur de implicarea mea completă în această piaţă împreună cu partenerul nostru NHR Agropartners SRL.

    Cu ocazia vizitelor mele din vara trecută în România am pututvedea personal dificultăţile pe care le-aţi avut din cauza secetei, sezonul 2012 a fost o provocare reală, mulţi dintre dvs. înregistrând pierderi cauzate de neregularităţile vremii, dar totuşi aţi investit puţinii bani în tehnologie de ultimă oră şi o parte din investiţiile dvs au fost în echipamente New Holland.

    Am reacţionat rapid la dificultăţile de pe piaţă şi împreună cu NHR am lansat programe speciale de finanţare pentru a depăşi lipsa lichidităţilor,am făcut pachete la preţuri foarte atractive şi am lansat mai multe promoţii cu maşini New Holland pentru a vă înlesni accesul la ultima tehnologie în aceste timpuri grele. Mulţi dintre dvs. au accesat aceste campanii speciale ale noastre şi vă mulţumim pentru aceasta.

    Vor fi multe posibilităţi să întâlnesc pe unii dintre dvs. în cursul vizitelor următoare în România, la târguri în sau în afara României şi cu ocazia unor vizite la fabricile noastre, pe care partenerul nostru NHR la organizează în mod periodic – şi atunci voi avea prilejul să vă exprim personal gratitudinea mea pentru loialitatea dvs şi astept cu nerăbdare aceste ocazii.

    În timpul vizitei mele de acum câteva zile, am lucrat împreună cu partenerul nostru NHR câteva programe de sprijin pentru fermierii noştri, cum ar fi programul de ajutor financiar pentru achiziţia de maşini agricole care va fi prelungit şi extins la toată gama de produse, suntem pe piaţă cu oferte fantastice pentru noile tractoare T6, T7 şi T8. La combine am mărit cantităţile pentru producţie şi am extins gama de modele pentru a asigura sezonul de recoltare.

    Ceea ce văd mă face optimist; feed-back-ul pe care-l transmiteţi zi de zi partenerului nostru NHR mă face să cred că 2013 va fi un an foarte bun pentru dvs. Vă motivez să opriţi la una dintre cele nouă filiale ale NHR Agropartners, să aflaţi mai multe despre acestea.

    România ocupă o poziţie de frunte pe agenda mea, îmi plac ţara, oamenii şi spiritul dvs. care menţineţi vie marca New Holland în întreaga ţară.


    Te-ar mai putea interesa

    Plata ANT bovine. Calcul noua dată de referință pentru subvenția pe cap de vacă APIA vă poate cere acte ce dovedesc activitățile agricole pe terenurile trecute la subvenție Soluții antiîngheț pentru pomii fructiferi. Recomandările ing. Marius Roman

    Ultimele știri

    Primar acuzat că a luat ilegal subvenții APIA: ”Dau banii înapoi!” Crescătorii de vaci și-au construit propria fabrică de lapte cu ajutorul fondurilor europene Sătenii din mai multe comune au interzis să își mai taie porcii timp de 7 zile