• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • OBIECTIVUL Asociației AGROINTELIGENȚA: LEGI BUNE PENTRU FERMIERII ROMÂNI. NINI SĂPUNARU – coordonatorul ORGANIZAȚIEI NON-PROFIT

    agrointeligenta.ro -

    La finele anului trecut, Vlad Macovei, fondatorul Agrointeligența, a înființat Asociația Agrointeligența, o organizație non-profit care va completa sprijinul pe care platforma media integrată de agricultură îl acordă fermierilor români și companiilor de agribusiness. Președintele Senatului Asociației Agrointeligența a acceptat să fie fostul deputat Nini Săpunaru.

    Vlad Macovei Agrointeligenta

    Asociația Agrointeligența am gândit-o ca un triplu sprijin pentru femieri: un suport care să permită o informare în masă pentru populația din mediu rural – informare care este și va rămâne gratuită, o structură care să preia și să mediatizeze probleme generale sau punctuale ale fermierului român și un think-tank de legislație care, cu ajutorul celor mai buni experți, să propună decidentului politic, guvernamental sau administrativ direcții de dezvoltare și reglementare. Agrointeligența este în acest moment un sprijin complet, eficient și dedicat pentru agricultura românească. Informăm dar ne și implicăm în a propune soluții. Toți cei care sunt interesați să ne sprijine, sunt bineveniți. Asociația Agrointeligența va oferi un sprijin consistent atât revistei noastre gratuite cât și site-ului agrointel.ro. Acest lucru ne va permite să informăm prompt și complet, să avem exclusivități de top dar și materiale cu utilitate maximă, totul pentru ca românii din mediul rural, și nu numai, să primească informație agricolă care să fie folositoare”, a declarat Vlad Macovei, fondatorul Agrointeligența.

    Nini Sapunaru Asociatia Agrointeligenta

    Mulțumesc pentru propunerea făcută. Am acceptat cu drag pentru că Arointeligența este un brand pe care îl cunosc și în care cred. Rămânând implicat, de data aceasta din partea societății civile, în procesul legislativ, nu fac decât să îmi continui activitatea pe care am avut-o în Comisia de Agricultură din Camera Deputaților. Treaba noastră va fi să strângem propuneri din partea fermierilor și să le transformăm în sugestii legislative. Agricultura României are nevoie în continuare de multe legi bune, clare și drepte”, a declarat Nini Săpunaru.

    În legislatura 2012-2016, Nini Săpunaru a condus din funcția de președinte Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților. De patru ori ales deputat în legislaturile dintre 2000 și 2016, Săpunaru a depus în Parlamentul României 146 de inițiative legislative, dintre care numai în legislatura trecută, 17 s-au transformat în legi cu impact în sectorul agro-alimentar românesc.

    Agrointeligența este platforma media integrată de agricultură cu cea mai mare audiență certificată. Agrointel.ro este cel mai citit site de agricultură din online-ul românesc cu o cotă de piață de 58% și cu o audiență medie lunară de 1.000.000 de vizite în 2016. Revista Agrointeligența este singura publicație gratuită non-corporate de agricultură, al cărei tiraj este, din 2017, auditat BRAT. Agrointeligența WEB TV este cea mai vizionată emisiune de agricultură din social-media românească. Studioul de producție Agrointeligența realizează filmări, inclusiv în regim live, pentru fermieri și companiile de agribusiness.

    Pentru mai multe detalii despre proiectele Agrointeligența, sugestii, probleme de rezolvat și modul în care vă puteți implica, vă rugăm să ne contactați la adresa asociatia@agrointel.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar

    Ultimele știri

    MARSAT vine în sprijinul micilor fermieri care vor să își cumpere utilaje cu fonduri europene! Parlamentul European a votat simplificarea PAC cu flexibilitate pentru condițiile de mediu Stațiunea Dancu, ”pepinieră” de vaci campioane. Producția medie de lapte în ferma ”de stat”