Ştiri agricole

PRIMA DECLARAȚIE a lui PETRE DAEA după ce ȘI-A DEPUS DEMISIA DIN FUNCȚIA DE MINISTRU!

E oficial! Demisiile miniștrilor Cabinetului Grindeanu au fost înregistrate, joi dimineață, la Secretariatul General al Guvernului și la cabinetul premierului. Ministrul agriculturii, Petre Daea, și el aflat printre demisionari, nu pare însă perturbat de scandalul politic și le-a trasnmis jurnaliștilor că își continuă munca la minister.

”Mă duc la minister că am treabă. La muncă!”, le-a transmis Petre Daea jurnaliștilor după ce și-a înregistrat demisia din actualul Guvern, potrivit Digi24.ro. Mai mult, joi dimineață pe site-ul MADR a apărut o invitație pentru fermierii interesați de Programul pentru școli.

Pentru a acorda fiecărui copil beneficiar al distribuţiei de fructe, legume, lapte şi produse lactate, şansa de a lua parte la cel puţin o măsură dedicată fiecărei componente – fructe şi legume şi lapte şi produse lactate – Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale invită organizaţii ale societăţii civile, nutriţionişti, asociaţii ale părinţilor, la o dezbatere despre cum ar putea mediul privat şi societatea civilă să se implice activ într-o implementare eficientă a măsurilor educative ale Programului pentru şcoli”, se arată în anunțul postat pe site-ul MADR, semn că ministrul în vede mai departe de treburi.

Demisiile miniştrilor intră în vigoare când premierul le transmite preşedintelui, iar acesta ia act

Premierul Sorin Grindeanu le-a transmis membrilor Guvernului să fie responsabili  și i-a avertizat că demisiile lor intră în vigoare în momentul în care premierul le transmite Administraţiei Prezidenţiale, iar aceasta ia act. ”Îi îndemn pe miniştri la responsabilitate. Aceste demisii intră în vigoare în momentul în care premierul le transmite Administraţiei Prezidenţiale, iar aceasta ia act. Aceasta este procedura”, a spus Grindeanu.

Liviu Dragnea a anunţat, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, că toţi membrii PSD din Guvern şi-au prezentat demisiile înaintea Comitetului Executiv Naţional, cu o singură excepţie, ministrul Comunicaţiilor, care va trimite demisia pe email. De asemenea, el a spus că a luat act de demisia premierului Sorin Grindeanu, iar PSD şi ALDE sunt pregătite să formeze un nou guvern. La scurt timp după declarația de presă, Sorin Grindeanu a declarat că nu intenționează să demisioneze.

Sursă selectivă: www.digi24.ro

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!