Reţete de marketingŞtiri agricole

ATENȚIE, FERMIERI! ULTIMELE ZILE pentru A SEMNA VOUCHERUL LA RAPIȚĂ!

Ultimele zile până la încheierea campaniei dedicată fermierilor care cultivă rapiță de toamnă. Ziua de luni, 31 iulie, este ultima în care agricultorii care cultivă hibrizi de la Pioneer mai pot încheia cu reprezentantul zonal voucherul care le asigură cultura gratuit, împotriva secetei. 

CULTIVĂ RAPIȚĂ FĂRĂ PIERDERI! este campania Pioneer pentru fermierii care cultivă rapiță din portofoliul companiei și care aleg intre devreme la semănat. Acești agricultori nu trebuie să își facă griji cu privire la problemele de răsărire din cauza unei eventuale secete întrucât suprafețele le vor fi automat acoperite de ”polița” promoțională de la Pioneer.

Campania 2017 CULTIVĂ RAPIȚĂ FĂRĂ PIERDERI a început și se derulează în toată țara. Colegii mei contractează deja sămânța de rapiță. Este o campanie care, credem noi, este cea mai bună ofertă de pe piață la acest moment. De ce? Pentru că fermierii care vor cumpăra minim 20 de saci din minim doi hibrizi de rapiță vor avea acces la ceea ce se numește asigurare la secetă. Mai exact, dacă semnează voucherul cu colegul meu până la data de 31 iulie, seamănă până cel târziu 15 septembrie și cultura nu răsare sau este afectată de secetă imediat după răsărire, respectivul fermier va fi compensat 100% cu valoarea seminței implicată pe suprafața afectată de secetă. Mai exact, nu va plăti sămânța respectivă. Dacă același fermier cumpără între 50 și 100 de saci de rapiță va primi adițional 8% din volumul respectiv sămânță de floarea-soarelui gratuit. Dacă va cumpăra mai mult de 100 de saci de rapiță, va primi 10% din volumul respectiv floarea-soarelui gratuit. Această a doua parte a ofertei noastre este unică și ne dorim să fim cât mai aproape de fermierii noștri, să preluăm o parte din pierderea pe care ar avea-o în cazul în care cultura va fi afectată de secetă”, a explicat pentru Agrointeligența – www.agrointel.ro Maria Cîrjă, Marketing Manager Pioneer România și Republica Moldova.

Pentru a beneficia de campania Pioneer pentru rapița de toamnă, vă recomandăm să luați legătura cu reprezentantul producătorului care activează în zona dumneavoastră. Dacă nu aveți contactele acestuia, găsiți toate numerele de telefon de care aveți nevoie pe site-ul Pioneer la secțiunea ECHIPA PIONEER (LINK DIRECT).

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!