Ştiri agricole

MINISTRUL PETRE DAEA – fan FACEBOOK LIVE: Floarea-soarelui, EVALUARE ÎN DIRECT!

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale Petre Daea a făcut un pas important, un veritabil semnal pentru ceea ce înseamnă comunicarea eficientă a informației în agricultura românească. Pentru că fermierii sunt foarte activi pe rețelele de socializare, dar mai ales că își iau informația direct de la evenimentele Facebook transmise în direct și de la știrile postate online, ministrul a decis să își facă propria pagină de Facebook de unde să intre în direct pentru a vorbi despre acțiunile sale, locurile pe care le vizitează în țară și chiar să evalueze în direct starea culturilor agricole. 

Pagina de Facebook a lui Petre Daea, cea pe care ministrul o folosește pentru a comunica direct cu fermierii prin intermediul live-urilor, a fost creată astăzi, duminică – 13 august. Activitatea online a șefului de la Agricultură a început în forță cu primele clipuri filmate în direct, debutul fiind cu analizarea unui culturi de floarea-soarelui.

Au urmat apoi două live-uri de la Plopeni, județul Prahova, de la stația de pompare a apei de irigat și de pe marginea canalului cu apa pentru irigat.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


3 comentarii

  1. daca nici anul asta nu mai este productie agricola sa nu se mai faca niciodata . anul asta tot asa vor da fermierii arenda 40 litri ulei luat din en gros cu 3 lei litru si fara sa plateasca impozitele in conclizie fermierii f ac peste 5000kg /ha floare si dau arenda pana 120 leu/ha si vand floarea cu 1,45 lei /kg . evazionisti hoti care folosesc munca la negru.

  2. Eu il apreciez si ma doare sufletul cand vad o suma de boi mioritici care nu vad in dumnealui pe profesionistul, pe filozoful in meserie care e dl Daea. Ei vor tot un smenar de mitic de-al lor care vrea sa faca plinul si sa smechereasca pe toti fraierii. Dl Daea e un specialist mare dar e atipic ca ministru ceea ce boii nu pot intelege.

Scrie un comentariu