RECOMANDĂRIŞtiri agricole

SOLUȚII PENTRU HORTICULTORI, LA AGRALIM 2017

Ediția de anul acesta a Târgului AGRALIM, 21-24 septembrie, va acorda o atenție deosebită segmentului horticol. În acest sens, va fi amenajată o zonă dedicată furnizorilor de material horticol, echipamente și accesorii pentru horticultură, pepinierelor și stațiunilor de cercetare.

Agricultorii care practică pomicultura, viticultura, floricultura și legumicultura sunt invitați să își prezinte produsele în cadrul expoziției și să participe la conferințele de horticultură.

Programul târgului include ateliere special concepute pentru identificarea soluțiilor care îi vor ajuta să își crească productivitatea, accesul pe piață și eficiența tehnicilor de vânzare. AGRALIM 2017 propune, de asemenea, întâlniri de lucru special dedicate cultivatorilor.

Citiți și:

FORUM AGRICOL: Fermierii, invitați la DEZBATEREA ANULUI în prima zi de AGRALIM 2017!

În cadrul Sectorului de horticultură din cadrul AGRALIM, gândit ca un salon cu vânzare, expozanții vor intra în contact direct cu clienții finali. La rândul lor, horticultorii vor testa piața, vor afla noutăți și vor putea compara produsele și echipamentele pe care le propun companiile specializate.

La Secțiunea „Do it yourself” expozanții pot oferi publicului soluții „casnice” – flori, arbuști și arbori pentru grădini proprii, cât și soluții profesionale pentru sere, livezi și vii. Deschiderea către publicul larg este înlesnită de locul de desfășurare a târgului în acest an, Lețcani fiind ușor accesibil pentru ieșeni. Oferta va fi cu atât mai atractivă cu cât va avea loc și o tombolă cu premii pentru vizitatori.

Citiți și:

FLORIN MINDIRIGIU, organizator AGRALIM: Punctele tari ale ediției 2017 – DEMONSTRAȚII CU UTILAJE, expoziție de animale și un FORUM PE VEGETAL!

Regiunea de Nord-Est deține primele locuri din țară la suprafețele serelor, viilor pe rod și la suprafețele cultivate cu legume, livezi pe rod, flori și plante ornamentale. Aceasta înseamnă că există oportunități importante pentru fermierii locali, dar și provocări și probleme pe măsură.

AGRALIM 2017 reunește toți actorii cu miză din agricultură, sectorul universitar, de cercetare și dezvoltare și liderii politici pentru a găsi direcțiile optime de dezvoltare a regiunii per ansamblu, dar și posibilitățile concrete ale fermierilor locali de a profita de evoluția pieței. Cei interesați se pot înscrie acum pentru a-și rezerva un loc în spațiile de expunere și vânzare la exterior (9 mp), la interior (6 mp) și în zona pentru demonstrații practice.  Pentru mai multe informații puteți trimite un e-mail la adresa denisa.broatec@abplus.ro sau puteți suna la numărul 0751.111.601.

AGRALIM 2017 își va deschide porțile în perioada 21-24 septembrie, în Parcul agroindustrial TransAgropolis din comuna Lețcani, situat la drumul european E583. 

În 2017, AGRALIM se desfășoară, pentru prima oară, în parteneriat cu Clusterul pentru Agricultură şi Zootehnie „Agro Ferma”, în cel mai mare „Parc Agricol” din Romania, dezvoltat în jurul centrului TransAgrapolis.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!