Ştiri agricole

PRIMUL FORUM al fermierilor DIN ROMÂNIA ȘI REPUBLICA MOLDOVA: Iată AGENDA COMPLETĂ a evenimentului!

Premieră marcantă pentru agricultura românească de pe ambele maluri ale Prutului. Fermierii din România se reunesc cu cei din Republica Moldova în cadrul unui forum, eveniment ce va avea loc vineri, 10 noiembrie, începând cu ora 8.30, la Chișinău, la Summit Events.

Asociația Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni AOAMP, în parteneriat cu Federația Națională Pro Agro din România și Federația Națională a Fermierilor din Republica Moldova, invită fermierii la prima ediție a Forumului Agricol Transfrontalier UFMR – Uniunea Fermierilor din Republica Moldova și România, organizat de mediul asociativ

Forumul are scopul de a întruni circa 150 de participanți din diverse sub-domenii ale sferei agricole și să le ofere spațiul și entuziasmul necesar pentru a depista problemele sectorului și de a stabili soluții pentru rezolvarea acestora. Fermierii, academicienii, oficialitățile, antreprenorii agricoli și entuziaștii domeniului vor fi divizați în 6 grupuri de lucru, atelierele de informare și de conlucrare, fiind dirijate de către experți și facilitatori din Moldova și de peste Prut”, se arată în invitație.

Evenimentul va derula în trei Axe:
Axa 1 – Agricultura în 6 sectoare prioritare;
Axa 2 – Dialoguri reprezentanților din Republica Moldova și România;
Axa 3 – Investitori, Planul de Afaceri, Parteneriate.

Fermierii care doresc să participe la primul Forum Agricol Transfrontalier UFMR sunt invitați să completeze un formular la adresa ufmr.eu/inregistrare. Participarea la eveniment este gratuită.

În cadrul Forumului agricol Transfrontalier „Parteneriat pentru dezvoltarea durabilă a mediului rural din România și Republica Moldova” va fi lansată prima platformă comună pentru promovarea și cooperarea agricultorilor din Republica Moldova și România – www.ufmr.eu – Uniunea Fermierilor din Republica Moldova și România.

Iată agenda completă a evenimentului


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!