• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • AGRICOVER CREDIT își continuă extinderea: A deschis PRIMA SUCURSALĂ ÎN OLTENIA!

    agrointeligenta.ro -

    Agricover Credit, singura instituție financiară non-bancară specializată exclusiv pe finanțarea agriculturii, a inaugurat joi, 9 noiembrie la Craiova prima sucursală din regiunea Oltenia, aceasta fiind cea de a opta dintr-o serie de sucursale pe care compania le-a deschis la nivel național.

    Prin deschiderea ne sucursale in regiuni agricole cheie, Agricover vizează eficienţa operaţională şi proximitatea faţă de clienţi pentru a raspunde mai rapid solicitarilor acestora. Agricover Credit are peste 300 de clienţi în regiunea Oltenia şi isi propune atât creşterea numărului acestora cât şi extinderea segmentului de clienţi care exploatează sub 100 de hectare.

    Faptul că am ajuns în Craiova înseamnă că aici se dezvoltă agricultura de performanță. Avem sute de clienți în această regiune şi e foarte important să fim alături de fermieri și să procesăm cât mai rapid cererile lor, astfel încât să îi putem ajuta. Vrem să lucrăm cât mai bine cu fermierii și să avem soluții pentru ei – finantare rapidă, fără birocrație și în condiții avantajoase”, a declarat Robert Rekkers, Director General Agricover Credit.

    Încă din anul 2008 când și-a început activitatea, Agricover Credit și-a asumat un angajament ferm în a susține performanța și competitivitatea fermierilor români prin soluții de finanțare adaptate specificului activitaților din agricultură, prin răspuns prompt la solicitari și acces simplu și nebirocratic la banii de care fermierul are nevoie pentru dezvoltarea unei afaceri moderne și profitabile în agricultură.

    „Agricultura reprezintă o componentă importantă în susţinerea economiei din regiunea Oltenia, iar noi ne propunem să contribuim la dezvoltarea fermierilor din această zonă. Un sector agricol performant, avem nevoie de soluții specializate, iar noi suntem aici tocmai pentru a oferi produse de finanțare inovatoare sis a sustinem planurile fermierilor. Avem o echipă mobilă de specialiști care se deplasează la fermă, o evaluează și ajută fermierul să aleaga cea mai bună soluție de finanțare de care are nevoie, simplu și rapid”, a mai spus robert Rekkers.

    În anul 2016, Agricover Credit a acordat credite în valoare de 1 miliard de lei la nivel national, către un numar de 1.900 de clienți. În prezent portofoliul de clienți depășește 2.400 fermieri parteneri. Compania oferă finantare atât pentru acoperirea necesarului de capital de lucru pentru achiziţia de inputuri, plata facturilor curente, salarii şi alte cheltuieli, cât şi pentru finanţarea investiţiilor (achiziţii de utilaje, teren, silozuri, echipamente).

    Despre Agricover

    Agricover Credit IFN – divizia de finanțare a Agricover Holding, este prima instituție financiară din România care oferă produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal şi zootehnic. Cunoaşterea şi înţelegerea specificului activităţii agricole permit dezvoltarea de produse inovatoare pentru finanţarea capitalului de lucru şi a investiţiilor într-o manieră flexibilă, adaptată nevoilor fermierilor.

    Agricover Credit a înregistrat o creştere rapidă ajungând, în numai câţiva ani, să fie unul dintre jucătorii cheie în finanţarea producătorilor agricoli.

    Agricover Holding reunește diviziile Agri-Business si Agri-Finance. Cu un model de business puternic integrat, Agricover este o verigă cheie ce susține eficiența întregului lanț valoric din agribusiness, oferind soluții specializate pentru dezvoltarea afacerilor fermierilor din România. Agricover Holding are peste 850 angajați și un număr de peste 4.500 clienți fermieri la nivel național.


    Te-ar mai putea interesa

    Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar A apărut în supermarketuri carnea de miel adusă din Australia Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple

    Ultimele știri

    UE intenţionează să îşi majoreze exporturile de alimente în China, în pofida tensiunilor comerciale Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Lista produselor agricole din Ucraina pentru care se pot introduce taxe vamale