IMPORTANTŞtiri agricole

TRANSMISIE LIVE: Gala Premiilor SUPER-FERMA ROMÂNIEI și SUPER-HRANA ROMÂNIEI

Agrointeligența – BT Video și Mediafax organizează în această seară Gala Premiilor SUPER-HRANA ROMÂNIEI și SUPER-FERMA ROMÂNIEI.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


1 comentariu

 1. Stau si ma intreb ce hoti au condus Romania in ultmii 30 de ani si cum au fost asa de indiferenti liderii sindicatelor din agricultura si ai asociatilor de agricultori.De de ce se refuza sistamtic de a se da o lege care stipuleze clar suprafata funciara detinuta dce un fermier si o exploatatie agricola in arenda. Cine ii sprijina prin vot pe acesti hoti?
  Am văzut la votul din 11 decembrie.Hotii tradatori de tara
  ajutati de presa patronilor de presa tip SRL,NU s-au straduit sa ii informeze pe palestinieni ce au patit ca si-au vandut
  terenurile la evrei care dupa ce s-au vazut cu pamanturile cumparate i-au „exilat” in Palestina declarand ca terenurile cumparate fiind ale israiletilor apartin statului Israel.Auzi,nu-ti vine sa crezi ca un arab libanez dupa ce a acumulat 65000 de ha de la spagarii guvernamentali si politici,si-a cumparat port la Dunare,siloz in portul Constanta si propia flota din bareje si vapoare pt a exporta productiile obtinute in Romania.Culmea hotiei ca acesti indivizi primesc si subventii platite de UE si statul Roman cat si facilitati la ingrasaminte si combustibil. Ar trebui sa cerem ministerului agriculturii sa ne comunice cat impozit platesc acesti proprietari de mosii.Cati angajati Romani au ?
  Am impresia ca acesti straini au in tarile lor de bastina propriile firme de import,care importa la un pret redus din Romania si il revand pe piata lor la un pret mult mai mare.
  Asta in timp ce agricultorii nostrii se ocupa mai mult cu carciuma si ajutoarele sociale in loc sa se ocupe de achizitia
  si cultivarea pamantului. Sindicatele agricole,alti spagari nu
  s-au catadicsit sa-i mobilizeze pe agricultori sa se revolte
  impotriva guvernantilor ca sa stopeze asemenea jafuri. Rusine ….

Scrie un comentariu