IMPORTANTŞtiri agricole

Gala Trofeelor SUPER-FERMA ROMÂNIEI și SUPER-HRANA ROMÂNIEI. Lista fermierilor companiilor premiate de AGROINTELIGENȚA – BT VIDEO ȘI MEDIAFAX

Prima ediție a Galei Trofeelor Super-Ferma României și Super-Hrana României a reunit marți, 12 decembrie, la Hotelul JW Marriott din București, peste 150 de fermieri, producători din industria alimentară, oficialități, reprezentanți ai organizațiilor profesionale și jurnaliști. Evenimentul, organizat de Agrointeligența – BT Video și Mediafax a marcat finalul de an cu premierea personalităților și companiilor care au marcat anul 2017 în cele două domenii: agricultură și industria alimentară.

Gala TrofeelorPremiilor Super-Ferma României și Super-Hrana României, moderată de Vlad Macovei, președintele Grupului Agrointeligența, și de Dorin Oancea, directorul Mediafax, a marcat primul an al colaborării dintre cele două instituții media, un an în care Agrointeligența și Mediafax au organizat o serie de conferințe tematice sub umbrela Mediafax Talks (Fermierii României, Cum salvăm anul agriol 2017, Producătorii României), precum au avut o implicare activă pentru reprezentarea intereselor producătorilor agro-alimentari din România.

Evenimentul Agrointeligența-BT Video-Mediafax s-a bucurat de prezența ministrului agriculturii Petre Daea, a președintelui Comisiei pentru Agricultură Alexandru Stănescu, de cea a secretarilor de stat Daniel Botănoiu și Alexandru Potor, a directorului ANZ Lelior Iacob, directorul ANIF Ionuț Barbu și a directorului AFIR Adrian Chesnoiu.

Am avut alături o parte dintre cei mai importanți fermieri din România, precum vicepreședinții LAPAR Gheorghe Albu și Nicolae Sitaru, președintele Federației Naționale Pro Agro Emil Dumitru, președintele Holstein RO Nicușor Șerban, președintele APPR Arnaud Perrein, vicepreședintele APPR Adrian Mocanu sau președintele ARBIO Ilias Papageorgiadis. Totodată, ne-au onorat cu prezența Lucian Buzdugan, președintele C.A. Agricost Insula Mare a Brăilei, Dimitrie Muscă – directorul general CAI Curtici și Radu Timiș, fondatorul și președintele Cris-Tim.

Iată lista premiilor și a câștigătorilor de la prima ediție a Galei Trofeelor Super-Ferma României și Super-Hrana României:

1. LUCIAN BUZDUGAN ÎNTREAGA CARIERĂ ÎN SLUJBA AGRICULTURII NAȚIONALE – SUPER-FERMA
2. RADU TIMIȘPERSONALITATEA ANULUI 2017 – SUPER-HRANA
3. DIMITRIE MUSCĂCEL MAI PERFORMANT FERMIER ÎN 2017 – SUPER-FERMA
4. COOPERATIVA CARREFOUR – VĂRĂȘTICEA MAI BUNĂ INIȚIATIVĂ DE SPRIJIN A PRODUCĂTORULUI ROMÂN ÎN 2017 – SUPER-HRANA
5. ZIUA PORUMBULUI ÎN FERMA LUI NICOLAE SITARUEVENIMENTUL CU CEA MAI MARE VALOARE ADĂUGATĂ ÎN RÂNDUL FERMIERILOR ÎN 2017 – SUPER-FERMA
6. AECTRA – BLACKJAKPRODUSUL CU CEA MAI MARE VALOARE ADĂUGATA PENTRU FERMIERI – SUPER-FERMA
7. AGRICOVER CREDITPRODUSUL FINANCIAR AL ANULUI PENTRU FERMIERI: CREDITUL PENTRU MOTORINĂ CU PLATA LA RECOLTĂ – SUPER-FERMA
8. PREMIU SPECIAL MINISTRUL AGRICULTURII PETRE DAEA – PENTRU CELE MAI BUNE DOUĂ MĂSURI ADMINISTRATIVE LUATE PENTRU FERMIERI: INVESTIȚIILE ÎN IRIGAȚII ȘI PROGRAMUL TOMATA
9. PREMIU SPECIAL – ALEXANDRU STĂNESCU – PENTRU LEGILE BUNE DATE PENTRU FERMIERII ȘI PRODUCĂTORII ALIMENTARI ROMÂNI
10. GHEORGHE ALBUCEL MAI PERSEVERENT FERMIER AL ANULUI 2017– SUPER-FERMA
11. AGROCONCEPT TRACTORUL NEW HOLLAND T7.165 – CEA MAI BUNĂ MAȘINĂ AGRICOLĂ ÎN 2017 – SUPER-FERMA
12. BAYER AGRO SOLUTION CEA MAI BUNĂ APLICAȚIE INFORMATICĂ PENTRU FERMIERI ÎN 2017 – SUPER-FERMA
13. NICUȘOR ȘERBANCEL MAI EFICIENT FERMIER DIN ZOOTEHNIE ÎN 2017 – SUPER-FERMA
14. CARTAGRIS, CARTARE AGROCHIMICĂEXCELENȚĂ ÎN CALITATEA SERVICIILOR OFERITE FERMIERILOR ÎN 2017 – SUPER-FERMA
15. FERMA PISCICOLĂ PĂSTRĂVĂRIILE CEAHLĂULUIPERFORMANȚĂ ÎN ACVACULTURĂ ÎN ANUL 2017 – SUPER-HRANA
16. LIMAGRAIN – CEA MAI INOVATIVĂ COMUNICARE CU FERMIERII ÎN 2017 – SUPER-FERMA
17. SMITHFIELD COMTIMREPUNEREA ROMÂNIEI PE HARTA INDUSTRIEI AGRO-ALIMENTARE GLOBALE – SUPER-HRANA
18. HOLSTEIN ROCEA MAI PERFORMANTĂ ASOCIAȚIE DE FERMIERI ÎN 2017 – SUPER-FERMA
19. JIDVEIPRODUCĂTORUL DE VIN AL ANULUI 2017 – SUPER-HRANA
20. PREMIUL SPECIAL MEDIAFAXPENTRU SPRIJINUL ACORDAT AGRICULTURII NAȚIONALE ȘI INDUSTRIEI ALIMENTARE PRIN SERIA DE CONFERINȚE ”FERMIERII ROMÂNIEI” ȘI ”PRODUCĂTORII ROMÂNIEI
21. PREMIUL SPECIAL AGROINTELIGENȚAPENTRU POZIȚIA DE LIDER AL PRESEI AGRICOLE DIN ROMÂNIA
22. TELEMEAUA DE IBĂNEȘTICEL MAI BUN PRODUS TRADIȚIONAL ROMÂNESC – SUPER-HRANA
23. MAGIUNUL DE TOPOLOVENI (SONIMPEX SRL)PRODUSUL ALIMENTAR AL ANULUI 2017 – SUPER-HRANA

Vom reveni pe larg cu mesajele, declarațiile și imaginile de la evenimentul organizat de Agrointeligența – BT Video și Mediafax.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


1 comentariu

 1. Multa etima si consideratie pentru cistigatorii acestor premii, domniile voastre puneti pe masa oamenilor mincarea, pe care o produceti cu multa truda,multe nopti nedormite , riscuri infruntind capriciile naturii, a legislatiei , a unui aparat functionaresc deprofesionalizat , etc,etc,etc.
  Acesti cistigatori a acestor trofee trebuie sa colaboreze cu acest aparat deprofesionalizat , si acuma ma refer la APIA.
  In 11 dec. 2017 a fost numit director executiv la APIA SATU-MARE ,un domn de la tineret si sport.
  D.le Daea, Pintea , Prefect de SM , ce va determinat sa numiti acest director ???? – in mod cert nu expertiza acestui domn in agricultura.
  Chiar a trebuit sa faceti aceasta cind aveti in APIA SM 2(doi) dir.adjuncti specialisti in agricultura ???
  D.-le dir. gen. Pintea ,profesionistii pe care-i mai aveti in APIA puteti sa-i numarati pe degete si angajati propagandisti si lipitori de afise a puterii – credeti ca asa este normal ?
  Cit credeti ca mai amagiti si duceti cu vorba fermierii ???-garantat nu mult timp .

Scrie un comentariu