Ştiri agricole

VALERIU TABĂRĂ a fost ales NOUL PREȘEDINTE AL ASAS!

Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice ”Gheorghe Ionescu – Șișești” (ASAS) și-a ales astăzi, joi – 14 decembrie, conducerea în cadrul ședinței reunite în cadrul Adunării Generale. Lupta între cei doi candidați pentru funcția de președinte a fost destul de strânsă fiind nevoie de două tururi de voturi pentru alegerea câștigătorului. Agrointeligența-www.agrointel.ro are onoarea să vă anunțe în premieră cine va conduce instituția pentru următorii 4 ani! 

Prof. dr. Valeriu Tabără, fost ministru al Agriculturii și vicepreședinte ASAS până astăzi, a câștigat cursa pentru președinția instituției. Contracandidatul său a fost Mihai Niculescu, vicepreședintele ASAS, iar ”bătălia” s-a dat în două tururi.

Iată care au fost candidații pentru conducerea ASAS validați în ședința Prezidiului din 21 noiembrie 2017, propuşi pentru alegerile care au fost organizate în Adunarea Generală din 14 decembrie 2017:

1. Pentru funcția de Președinte:
NICOLESCU  I. Mihai
TABĂRĂ Valeriu

2. Pentru funcțiile de vicepreședinți retribuiți
BOGOESCU Marian
JELEV Ioan

3. Pentru funcțiile de vicepresedinți onorifici
DUMITRU Mihail
MILITARU Dumitru
PASCU Alexandru
SCURTU Ion
SECELEANU Ioan
SIMIONESCU Dumitru

4. Pentru funcția de Secretar general
LĂCĂTUȘU Radu
NICOLESCU C. Mihai

Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice “Gheorghe Ionescu-Şişeşti” (A.S.A.S.) este o instituţie publică specializată, autonomă de consacrare academică şi coordonare ştiinţifică, cu personalitate juridică, care funcţionează după statut propriu, în coordonarea ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi colaborează cu Ministerul Educaţiei Naționale (M.E.N).


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


1 comentariu

Scrie un comentariu