• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • DAN POPESCU la Gala Trofeelor AGROINTELIGENȚA-BT VIDEO – MEDIAFAX: AECTRA este O AFACERE ROMÂNEASCĂ DE FAMILIE. SUNTEM ALĂTURI DE FERMIERI!

    agrointeligenta.ro -

    Blackjak de la AECTRA, produsul cu cea mai mare valoare adăugată pentru fermieri în anul 2017. Premiul a fost acordat în cadrul primei ediții a Galei Trofeelor Super-Ferma României și Super-Hrana României.

    Evenimentul organizat de Mediafax și Agrointeligența – BT Video a avut loc marți, 12 decembrie, la Hotel JW Marriott din Capitală și a reunit peste 150 de invitați – fermieri, procesatori, parlamentari și oficialități ale statului, responsabili din sectorul agro-alimentar.

    Despre cel mai bun produs pentru fermele românești în 2017, președintele AECTRA, Dan Popescu a arătat că deja se vorbește despre ”miracolul Blackjak” având în vedere efectele benefice pe care acesta le aduce solurilor unde este aplicat.

    Noi îi zicem Miracol BlackJak. Și de ce e important? Pentru că sunt multe soluții în lumea asta, dar numai acele soluții pe care le-am găsit împreună cu fermierii aduc valoare. Acest produs și nu vreau să-i fac reclamă aici, ci vreau să arăt de ce există valoare în agricultura românească, este un produs care condiționează solul, care îmbunătățește materia organică din sol. Care este cea mai mare valoare a dumneavoastră, a producătorilor, a fermierilor? Pământul. Și de cele mai mult ori pământul este poate uitat. O investiție în pământul propriu pentru creșterea productivității este importantă, esențială”, a declarat Dan Popescu la ridicarea premiului.

    Trofeul acordat produsului din portofoliul AECTRA este cu atât mai valoros cu cât el ajunge la o companie 100% românească, o companie de familie.

    Suntem o firmă de familie. AECTRA a pornit acum 27 de ani și suntem onorați să fim astăzi aici alături de fermieri, pentru că suntem activi în două domenii principale: în agricultură și în industria de mase plastice, unde suntem în ambele furnizori de materii prime, de inputuri. Sunt onorat și îmi permit să vă mulțumesc încă o dată pentru această onoare, pentru că 27 de ani de experiență, de acumulare de experiență și de cunoștințe și de lucru împreună cu dumneavoastră, fermierii, nu au fost în van. Și asta nu pentru că am primit aceast trofeu, ci și pentru faptul că am învățat extrem de multe. Și vreau să vă mulțumesc dumneavoastră și celorlalți fermieri cu care am lucrat. 27 de ani în care echipa noastră de experți, de agronomi a reușit să învețe și să selecteze soluții care o să aducă îmbunătățiri, cum este acest produs Blackjak”, a mai spus președintele AECTRA Agrochemicals.

    BlackJak® este un produs inovator, adus pe piață de către compania AECTRA Agrochemicals în anul 2013. Inovația produsul stă tocmai în ingredientele pe care le conține și în recomandările de aplicare. Astfel, BlackJak® este un tratament revoluționar ce se aplică la sol și care are la bază extract de Leonardită din cel mai pur depozit, cel localizat în Dakota de Nord. Produsul BlackJak® este destinat pentru aplicare la toate culturile, acționând în mod benefic pentru refacerea materiei organice.

    Iată lista premiilor și a câștigătorilor de la prima ediție a Galei Trofeelor Super-Ferma României și Super-Hrana României:

    1. LUCIAN BUZDUGAN ÎNTREAGA CARIERĂ ÎN SLUJBA AGRICULTURII NAȚIONALE – SUPER-FERMA
    2. RADU TIMIȘPERSONALITATEA ANULUI 2017 – SUPER-HRANA
    3. DIMITRIE MUSCĂCEL MAI PERFORMANT FERMIER ÎN 2017 – SUPER-FERMA
    4. COOPERATIVA CARREFOUR – VĂRĂȘTICEA MAI BUNĂ INIȚIATIVĂ DE SPRIJIN A PRODUCĂTORULUI ROMÂN ÎN 2017 – SUPER-HRANA
    5. ZIUA PORUMBULUI ÎN FERMA LUI NICOLAE SITARUEVENIMENTUL CU CEA MAI MARE VALOARE ADĂUGATĂ ÎN RÂNDUL FERMIERILOR ÎN 2017 – SUPER-FERMA
    6. AECTRA – BLACKJAKPRODUSUL CU CEA MAI MARE VALOARE ADĂUGATA PENTRU FERMIERI – SUPER-FERMA
    7. AGRICOVER CREDITPRODUSUL FINANCIAR AL ANULUI PENTRU FERMIERI: CREDITUL PENTRU MOTORINĂ CU PLATA LA RECOLTĂ – SUPER-FERMA
    8. PREMIU SPECIAL MINISTRUL AGRICULTURII PETRE DAEA – PENTRU CELE MAI BUNE DOUĂ MĂSURI ADMINISTRATIVE LUATE PENTRU FERMIERI: INVESTIȚIILE ÎN IRIGAȚII ȘI PROGRAMUL TOMATA
    9. PREMIU SPECIAL – ALEXANDRU STĂNESCU – PENTRU LEGILE BUNE DATE PENTRU FERMIERII ȘI PRODUCĂTORII ALIMENTARI ROMÂNI
    10. GHEORGHE ALBUCEL MAI PERSEVERENT FERMIER AL ANULUI 2017– SUPER-FERMA
    11. AGROCONCEPT TRACTORUL NEW HOLLAND T7.165 – CEA MAI BUNĂ MAȘINĂ AGRICOLĂ ÎN 2017 – SUPER-FERMA
    12. BAYER AGRO SOLUTION CEA MAI BUNĂ APLICAȚIE INFORMATICĂ PENTRU FERMIERI ÎN 2017 – SUPER-FERMA
    13. NICUȘOR ȘERBANCEL MAI EFICIENT FERMIER DIN ZOOTEHNIE ÎN 2017 – SUPER-FERMA
    14. CARTAGRIS, CARTARE AGROCHIMICĂEXCELENȚĂ ÎN CALITATEA SERVICIILOR OFERITE FERMIERILOR ÎN 2017 – SUPER-FERMA
    15. FERMA PISCICOLĂ PĂSTRĂVĂRIILE CEAHLĂULUIPERFORMANȚĂ ÎN ACVACULTURĂ ÎN ANUL 2017 – SUPER-HRANA
    16. LIMAGRAIN – CEA MAI INOVATIVĂ COMUNICARE CU FERMIERII ÎN 2017 – SUPER-FERMA
    17. SMITHFIELD COMTIMREPUNEREA ROMÂNIEI PE HARTA INDUSTRIEI AGRO-ALIMENTARE GLOBALE – SUPER-HRANA
    18. HOLSTEIN ROCEA MAI PERFORMANTĂ ASOCIAȚIE DE FERMIERI ÎN 2017 – SUPER-FERMA
    19. JIDVEIPRODUCĂTORUL DE VIN AL ANULUI 2017 – SUPER-HRANA
    20. PREMIUL SPECIAL MEDIAFAXPENTRU SPRIJINUL ACORDAT AGRICULTURII NAȚIONALE ȘI INDUSTRIEI ALIMENTARE PRIN SERIA DE CONFERINȚE ”FERMIERII ROMÂNIEI” ȘI ”PRODUCĂTORII ROMÂNIEI
    21. PREMIUL SPECIAL AGROINTELIGENȚAPENTRU POZIȚIA DE LIDER AL PRESEI AGRICOLE DIN ROMÂNIA
    22. TELEMEAUA DE IBĂNEȘTICEL MAI BUN PRODUS TRADIȚIONAL ROMÂNESC – SUPER-HRANA
    23. MAGIUNUL DE TOPOLOVENI (SONIMPEX SRL)PRODUSUL ALIMENTAR AL ANULUI 2017 – SUPER-HRANA


    Te-ar mai putea interesa

    Lege nouă: Obligație pentru toți conducătorii de tractoare Vremea de schimbă radical. Șefa ANM anunță ploi și temperaturi cu minus Andrei și Oana Nicola s-au întors din Anglia pentru a-și face fermă de Angus la Porumbacu de Jos

    Ultimele știri

    Fonduri europene pentru achiziția de utilaje – AFIR a publicat a doua versiune a Ghidului Polonia: Fermierii – subvenție de 250 euro/ha pentru grâul vândut până pe 10 martie Fermele și cooperativele pot accesa un nou ajutor pentru gunoiul de grajd