Ştiri agricole

MINISTRUL PETRE DAEA a cumpărat APROAPE 700 DE ȘOSETE DE LÂNĂ!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a cumpărat aproape 700 de perechi de şosete de lână, croşetate manual, dintr-un sat din judeţul Sibiu. Achiziția sa vine după ce, în luna noiembrie, la Piața Țărănească din municipiu, șeful de la Agricultură a cumpărat o pereche pentru el și a fost mulțumit, astfel că acum intenționează să doneze sutele de șosete unor cămine de bătrâni.

Ionuţ Diaconeasa, consilier al ministrului Petre Daea a venit, miercuri, la Sibiu, pentru a prelua comanda făcută de Petre Daea. Mulţumit de şosetele pe care le-a cumpărat din piaţă, când a lansat campania ”Alege oaia”, la Sibiu, Daea i-a spus vânzătoarei din Tilişca să îi pregătească mai multe perechi.

Consilierul ministrului Agriculturii, Ionuţ Diaconeasa, împreună cu prefectul Sibiului, Adela Muntean, au fost, astăzi (miercuri – n.r.), oaspeţii unor doamne speciale din Tilişca. Cei doi oficiali au fost mesagerii ministrului Petre Daea şi ai angajaţilor din Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, care au comandat sute de perechi de ciorapi de lână. După ce, luna trecută, ministrul Petre Daea a cumpărat o pereche de şosete din Piaţa Ţărănească de la Sala Transilvania Sibiu, colectivul ministerului a decis să cumpere ciorapi de lână pentru a-i dona unor cămine de bătrâni”, au transmis reprezentanţii Prefecturii Sibiu.

Femeile din Tilişca au reuşit să finalizeze 680 de perechi de şosete de lână, care vor ajunge la persoanele vârstnice înainte de Crăciun.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a lansat, în 18 noiembrie, la Sibiu, campania ”Alege oaia” şi a cumpărat din Piaţa Ţărănească Transilvania o pereche de şosete şi o vestă de lână de la femeile care croşetează astfel de produse în mod traditional, la Tilişca.

Sursa: Mediafax.ro


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


1 comentariu

  1. Domnule ministru Petre Dae, o femeie a a cărui nume nu vi-l pot spun pentru că nu am acceptul acesteia, croșetat pe o pânză, în îbtregime timp de trei ani Poiezia LUCEAFĂRUL a poietului MiHAI EMINESCU. Eu am zis, părerea mea că, această femeie este de Cartea Recordurilor pentru că așa naționaliști nu mi-a fost dat să văd.
    În ce Muzeu credeți că ar trebui să ajungă această operă deosebită și munca ei ar trebui și răsplătită?

Scrie un comentariu