Creșterea animalelorŞtiri agricoleSubvenţii APIA 2018

SUBVENȚII APIA: LISTA PE JUDEȚE a CRESCĂTORILOR DE OVINE care au INTRAT LA PLATA FINALĂ!

Lista cu crescătorii de ovine verificați de APIA și care au încasat subvenția, mai exact sprijinul cuplat pentru zootehnie aferenta anului 2017. În total, aproape 600 de oieri au trecut de faza controlului și încheie anul având în cont banii din prima schemă autorizată pentru ovine. După SCZ, anul viitor va urma ANTZ, ajutorul național tranzitoriu în zootehnie.

Crescătorii de ovine au avut parte de o premieră în acest an prin autorizarea la plată a avansului din Sprijinul Cuplat Zootehnic (SCZ) pentru Campania 2017. Ca și în sectorul vegetal, nici oierii nu au scăpat de controale în exploatațiile agricole iar pentru aceștia plata finală s-a făcut mai greu sau în unele județe deloc. Agrointeligența-www.agrointel.ro a cerut de la agenția de plăți o situație pe județe a plăților pentru oierii care s-au aflat în control în Campania 2017! 

Fermieri, crescători de ovine și caprine, eșantionați la controlul clasic în 2017

Cuantumul pentru SCZ în 2017 este de 25 de euro pe cap de animal la speciile caprine și ovine.

Citiți și:

EXCLUSIV! SUBVENȚIA ÎN CONTURI pentru OIERI. Ce sume au fost virate CRESCĂTORILOR DE OVINE!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


2 comentarii

  1. Si la partea zotehnica ne duceti cu zaharelul dati subventile foarte tarziu si foarte mica ii faceti oameni pe aia care sunt la cuplat la restu le dati mizeria care mai ramane 20 de lei pe cap animal tara de cacat.

Scrie un comentariu