Ştiri agricole

LIVIU DRAGNEA: Ministrul PETRE DAEA este FOARTE SUPĂRAT PE MINE!

Luna ianuarie va fi unde ”de foc” pentru Guvernul condus de premierul Mihai Tudose și susținut politic de PSD prezidat de Liviu Dragnea. Liderul de partid a arătat că actul de guvernare poate fi și mai bun și că se vor lua măsuri în acest sens. În plus, la cea mai recentă discuția a sa cu jurnaliștii, Liviu Dragnea a vorbit și despre ministrul agriculturii Petre Daea. 

Întrebat care este ministrul său favorit, preşedintele PSD a precizat: ”Petre Daea este omul pe care îl îndrăgesc foarte mult. E o chestiune reciprocă. E foarte supărat pe mine, pentru că (…) n-am mai reuşit să merg cu el, aşa cum stabilisem, la toate întâlnirile unde mă aşteptau fermierii, dar poate îl împac în 2018”.

Întrebat la Parlament dacă în ianuarie va fi făcută o evaluare a Guvernului, Dragnea a răspuns: ”Nu e vorba neapărat de o evaluare. Nu, n-am discutat asta. Dar vom avea discuţii în ianuarie despre ce am putea face, ce s-ar putea face pentru ca actul de guvernare să fie şi mai bun. Nu există Guvern în lume care să aibă o guvernare perfectă, nu există”.

Potrivit preşedintelui PSD, sunt necesare “flexibilizarea şi fluidizarea circuitului de decizie administrativă” în interiorul Guvernului şi al ministerelor.

”Am acumulat şi noi şi colegii din Guvern informaţii despre ce ar trebui făcut ca lucrurile să funcţioneze mai bine şi mă refer, în primul rând, la flexibilizarea şi fluidizarea circuitului de decizie administrativă în interiorul Guvernului şi în interiorul ministerelor pentru ca de la decizia politică luată până la implementare timpul să fie mai scurt”, a explicat Dragnea.

Citiți continuarea pe www.stiripesurse.ro

 


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


3 comentarii

  1. Mai bine lucra tu dragnea la ceva lege sa nu mai cumpere satraini pamantu tarii si sa vezi tu ce apreciat vei fi .nu povesti de adormit copii.de astea santem satui de promisiuni.pana una alta tara se vinde la straini pe bani de nimic si voi din fruntea tarii santeti orbi.o sa aveti soarta lu ceausescu va impusca romani mai devreme sau mai tarziu pt.genocid.asta inseamna cand dai tara la vanzare la straini.iesti pus in fruntea tari sa dai legi sa o protejeni nu sa ti atribui lacu belina tu cu saize urat din partea voastra.

Scrie un comentariu