Ştiri agricole

MESAJUL DE SĂRBĂTORI al fermierului Laurențiu Baciu, președintele LAPAR

Agricultura românească pe un drum bun care să o transforme într-o veritabilă ”problemă” pentru competitorii săi. Este unul dintre gândurile pe care, la final de an, președintele Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), Laurențiu Baciu, le transmite tuturor ce activează sau au legătură cu sectorul agricol.

Cu ocazia sfârșitului de an, doresc tuturor celor care își desfășoară activitatea în sectorul agricol, fie ei membrii LAPAR sau nu, doresc să aibă un an mai bun, le doresc multă sănătate în primul rând și să ne întâlnim în noul an la fel de motivați cum am fost în 2017, an care din punctul de vedere al producțiilor, ne-a adus cât de cât satisfacție prin acele producții bune care s-au obținut, ce-i drept nu la potențialul pe care îl are România, dar probabil și cu sprijinul autorităților și cu managementul celor care lucrează în agricultură vom ajunge încât agricultura românească să devină o problemă în bine pentru noi în raport cu competitorii noștri din Uniunea Europeană. LA MULȚI ANI!”, este mesajul de sărbători pe care președintele LAPAR îl transmite prin intermediul Agrointeligența – www.agrointel.ro.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


2 comentarii

 1. Multumim pentru urari.Am o intrebate stiti ce calamitate a fost in judetul Timis?De unde scoateti productiile ?Se procedeaza la fel ca in timpul comunistilor dar de fapt si acum este la fel.Pana nu se termina cu minciunile, tara asta nu va merge mai departe .Sarbatori fericite.

 2. Da agricultura romaneasca are un drum foarte bun.,, Problema,, e ca nu avem competitori deoarece disparem pe zi ce trece. Arabii ne cumpara pas cu pas si vestul se bucura ca scapa de o concurenta serioasa.
  Inr-o zi dl.Baciu o sa primesti un sac de bani sa renunti la ferma ta (ca si asa nu mai esti in putere) si vei apleca capul deoarece nu mai ai alta solutie.
  Insa noi astia tineri nu mai putem sa facem nimic deoarece voi comunistii controlati tot.Ministere-fonduri UE-firmele mari si detineti controlul total.
  Dar poate va venii vremea sa facem si noi astia tineri ce au facut bunicii si strabunicii nostri si sa ne aparam tara de hoti si cotropitori.
  Vina voastra este ca va e frica sa va opuneti desi stiti multe.Acceptati compromisuri si acceptati legi cu dublu sens.
  Nu sunteti Romani.!!!

Scrie un comentariu