Ştiri agricole

MESAJUL DE SĂRBĂTORI al fermierului EMIL DUMITRU, președintele Federației Naționale PRO AGRO

Un an 2018 cu politici agricole în beneficiul fermierilor și al consumatorului român. Este dorința președintelui Federației Naționale Pro Agro, Emil Dumitru, pentru anul ce stă să vină. În mijlocul Sărbătorilor, fermierul accentuează, într-un mesaj pentru toți fermierii și procesatorii, importanța asocierii și a colaborării.

Dragi fermieri, dragi crescători de animale, dragi procesatori din industria alimentară românească, un an 2017 care a trecut cu bune și cu rele, lucruri pozitive și lucruri pe care le putem îmbunătăți în anul următor.

Îmi exprim totala încredere că dumneavoastră, împreună cu noi, formele asociative și cu Federația PRO AGRO vom putea să construim un An Nou cu politici agricole care să fie în beneficiul fermierilor și al consumatorului român.

Cred foarte mult în potențialul agriculturii României și al industriei alimentare românești și cred eu că este un an 2018 care ne va așeza la masa celor care știu să negocieze pentru viitoarea Politică Agricolă Comună.

Vă transmit: SĂRBĂTORI FERICITE! CRĂCIUN FERICIT!

Credeți foarte mult în potențialul agriculturii României și a industriei alimentare pentru că vom încerca, împreună, să promovăm produsele agroalimentare românești în fața consumatorului și așa vom fi mai puternici, împreună, și vom putea să ne luptăm într-o Europă cu 28 de state membre.

LA MULȚI ANI, multă sănătate și fericire!”, transmite Emil Dumitru, președintele Federației Naționale Pro Agro.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu