Ştiri agricole

MARCEL CUCU, LAPAR: În agricultură sunt MULTE PROBLEME DE REZOLVAT. Trebuie să fim UNIȚI, SĂ FIM APROAPE!

În agricultură mai sunt încă multe probleme de rezolvat, iar pentru soluționarea lor, fermierii trebuie să fie uniți, consideră Marcel Cucu, membru în Consiliul Director al Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR). Agricultorul din județul Brăila speră ca 2018 să fie un an nu doar al producțiilor record, ci și al profitului.

Anul 2017, ca producție – bunișor, dar ca rezultate financiare – nu chiar spectaculos datorită faptului că piața a fost un pic dezavantajată pentru fermierii români. Îmi pare bine că am participat acum la încheiere de an în cadrul LAPAR-ului și s-au discutat multe probleme, sunt multe probleme în agricultură de rezolvat, iar noi trebuie să fim uniți, să fim aproape. Iată, una dintre probleme pe care aș vrea să o pun neapărat în favoarea agriculturii, ar fi faptul că, participând la aniversarea de 90 de ani de la înființarea ICAR s-au pus probleme despre agricultură. Și eu personal am foarte multe probleme de pus pentru cercetare, considerând că cercetarea agricolă este baza dezvoltării agriculturii noastre în viitor”, spune Marcel Cucu.

Acum la încheierea anului, aș vrea pentru toți agricultorii să le doresc un an bun, un an care să se materializeze nu numai în producții record, ci și în buzunarul lor, să aibă bani pentru investiții în viitor, și lor și familiilor lor, tuturor agricultorilor și nu numai, un an fericit!”, este mesajul fermierului din Brăila pentru colegii din agricultură.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu