Ştiri agricoleUtilaje și tehnologii

NOUTATE pentru fermieri în 2018: ”Conceptul va fi disponibil LA ÎNCEPUTUL PRIMĂVERII!”

Anul 2018 promite să schimbe modul în care se face agricultură în România. După un 2017 cu producții peste așteptările fermierilor, aceștia au intrat și mai determinați în era informatizării, cea în care tehnologia este monitorizată digital și fiecare lucrare agricolă este gestionată cu ajutorul sistemelor IT, al aplicațiilor special dezvoltate pentru activitatea agricolă.

Un nou concept revoluționar va fi disponibil în curând în fermele românești prin intermediul companiei Iridex Group Plastic (www.iridexplastic.ro).

Pe lângă derularea liniilor business clasice pe care le avem în cadrul companiei Iridex Group Plastic, în anul 2017, Iridex a lansat pe piața din România conceptul Smart Agriculture. Aceasta a fost lansat în cadrul unuia dintre cele mai importante târguri de profil din România. Acest concept va fi disponibil pe piața din România la începutul primăverii, în 2018. Astfel, vă pot spune că fermierii care vor avea acces la acest sistem vor putea să își optimizeze procedurile de fertilizare și irigare astfel încât recoltele pot să devină mai bogate, dar cu costuri semnificativ reduse”, ne-a declarat Cristina Feodorov, Director de Marketing al Iridex Group Plastic.

Doresc să transmit fermierilor din România și partenerilor Iridex Group Plastic un an cu multă sănătate, cu multă bucurie și să ne vedem cu bine în anul ce vine. LA MULȚI ANI!”, este mesajul de final de an pe care reprezentanta companiei îl transmite tuturor fermierilor și colaboratorilor.

Mai multe informații despre noul concept adus pe piața agricolă din România de către Iridex Group Plastic vom prezenta în curând, prin intermediul platformei Agrointeligența – www.agrointel.ro.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu