Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2018

DIRECTOR APIA pentru AGROINTELIGENȚA: Situația fermierilor blocați la plată S-A REZOLVAT!

Situație rezolvată la agenția de plăți! Un fermier tulcean a sesizat într-un mesaj adresat în exclusivitate către Agrointeligența-www.agrointel că softul de la APIA centrul local din Baia, județul Tulcea nu funcționează iar conducerea centrală nu a luat nicio măsură până în acest moment.

În consecință plățile au fost blocate în ultima lună iar agricultorii nu au primit niciun ban în cont! Agrointeligența-www.agrointel a luat atitudine și a isistat să obțină o poziție de la conducerea APIA Tulcea!

Citiți și:

AGRICULTORI BLOCAȚI LA PLATA SUBVENȚIILOR. Un fermier dezvăluie: ”DE O LUNĂ, SOFTUL NU MAI MERGE”

”Acea tranșă de 700 de fermieri a fost deblocată. Până în prezent au ieșit 488 de agricultori  pe tranșă, în data de marți, 8 ianuarie,  200 și astăzi, 9 decembrie,  288 de producători agricoli. Și mai sunt restul care o să iasă probabil mâine. Practic, s-a rezolvat, au generat pentru toți, vor intra la plată toți acei 700. Iar situația este valabilă la nivel național”, a explicat în exclusivitate pentru  Agrointeligența-www.agrointel, directorul executiv adjunct al APIA Tulcea, Costel Bazbanela.

Reamintim că un fermier din Tulcea ne-a sesizat că de o luna de zile softul de la APIA centrul local Baia județul Tulcea nu funcționează și nu s-a făcut nimic pentru a fi remediată această situație. ”Sunt aproximativ 600 de fermieri cărora nu li se pot transmite datele la APIA București și nu pot intra dosarele la plată. Directorii de la centrul local respectiv centrul județean Tulcea au făcut sesizări repetate la APIA Central București, dar fără succes. Noi ca fermieri dorim să știm când și cine va debloca această aplicație, pentru că de la centrul local Baia și Tulcea ni se comunică situația prezentată mai sus, iar la APIA București nu ni se răspunde la telefon. Comunicate de presă vedem că apar zilnic, dar bani în conturi nu au intrat nici măcar avansul sau prima tranșă ca să nu mai vorbim de plăți regulare etc. Povești…”este mesajul trimis de fermierul tulcean Marian Rujan.

Pe această cale dorim să mulțumim atât fermierilor care ne sesizează problemele cu care se confruntă, dar și autorităților care răspund prompt și se implică pentru rezolvarea rapidă a situațiilor care afectează activitatea producătorilor agricoli. Și, nu uitați: Agrointeligența este alături de dumneavoastră!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


7 comentarii

  1. Nici in judetul Brasov nu a intrat nici un ban in cont. Cunosc foarte multe persoane in aceasta situatie. Care este motivul si care este data maxima de intrare a banilor in cont?

  2. Nu am primit nici un leu pe anul 2017 si nu stiu daca vom mai primi ceva? Nici pe suprafata nici pe animale SCZ Ce stiti despre fermieri blocati care anul trecut in 2016 au fost mici fermieri si acuma in 2017 iau trcut la mari fermieri? Tg Lapus Jud. Maramures.

  3. Eu sunt din jud constanta nici eu nu am primit nici un leu pana acum suntem la control cica. mai e putin si se depune iara actele pentru subventie asta e bataie de joc rusine.

Scrie un comentariu